خودم amh بالا دارم، و ی سری از دکترا میگن محیط تخمدان ها نمای pco داره و ی عده دیگه هم قبول ندارن و میگن تنبلی نداری، پریودم خیلی وقت ها نامنظمه و گاهی طولانی
با کوچک ترین قرص هم بهترین فولیکول رو دارم، و هر بار پانکچر، کلی تخمک داشتم، مشکل اصلیمون برای میکرو همسرمه با تعداد بالا، حرکت a صفر، b و c نهایتا 30 درصد, و مورفولوژی غالبا یک درصد نرمال، گاهی دو درصد.
پانکچر اول فقط یک جنین کیفیت خوب داشتم، فِرش انتقال دادم نگرفت، پانکچر دوم از 27 تخمک، دو تا جنین خیلی بی کیفیت که فرش انتقال دادم و نگرفت، پانکچر سوم از 18 تخمک 11 جنین داشتم که فریز کردن، سیکل انتقال اولم اندومتر به 7 و خورده ای رسید ولی دکتر گفت بذار بیشتر بشه خیالم راحت تره که تو سونو بعدی پایین تر اومد و شد شش و خورده ای، پی آر پی هم کردم ولی بالاتر نیومد، نهایتا گفتن چون نمای رحمت عالیه و تری لاینه برات انتقال میدیم که سه تا جنین انتقال دادن و بازم منفی، تو انتقال بعدی گفتم بلاست کنید جنین ها رو، خودمم قبلش هیستروکپی و خراش اندومتر داشتم، که به هشت رسید اندومترم و از هشت جنین، سه جنین بلاست کیفیت b و c تشکیل شد و انتقال دادن و بازم منفی، سرم آی وی آی جی هم داشتم که نگرفت
پیشنهاد دکتر طاهری بعد این سه بار اسپرم اهدایی بود که قبول نکردم و گفت تو کمسیون مطرح می کنه، بعدش گفتن دوباره امتحان کنید
پانکچر چهارم هم 15 تخمک داشتم که چهار تا جنین a به b نتیجش بود. فریز کردن
و این دفعه هم نهایتا اندومترم به هشت رسید که انتقال دادم و بازم منفی!
الان همسرم آز dfi داده که 21 درصد بوده و با ی روش جدید scma اسپرم 20 بود که دقیقا لب مرز بود
دیگه کلافه شدم و نمی دونم باید چکار کنم
آزمایش های انعقادی هم انجام دادم و مشکلی نبود، هورمون ها هم تنظیمه فقط amh بالا دارم