2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046774 بازدید | 684548 پست
شادن استرس گرفتم جنينام ٥ روزه نشن

منم همین استرسو داشتم عزیزم اما خداروشکر موندن

میدونی جنین شناس اگه بدونه نمیمونن هیچوقت نمیذاره ادامه ی رشد بدن همون روز برات انتقالش میده

چون اون روز که جنینامو گذاشتن ذوب بشن آزمایشگاه بهم گفتن نذاری بری وایسا جنین شناس بیاد اصلا ببینیم جنینات تا پس فردا میمونن یا نه دیگه دکتر که اومد گفتن برو دو روز دیگه بیا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خدا اینقدر نمیگذره از بیکاری بی بی چک میذارم😂 به نظرت فردا برم یه از خون بدم؟😂

نه همین بی بی چک خوبه دیگه بذار پررنگ شد برو آز

من که خیلی بی بی چک رو قبول دارم کارش درسته😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همین استرسو داشتم عزیزم اما خداروشکر موندن میدونی جنین شناس اگه بدونه نمیمونن هیچوقت نمیذاره اد ...

به من گفت شماره تلفن بزار چون انتقالم شنبه اس  پس اگه اوكي نباشه زنگ ميزنه برا انتقال؟

خانوما خوردن قرمه سبزی ضرر داره اوایل انتقال😬

نه مگه قرمه سبزی چی داره که بخواد ضرر داشته باشه، فقط لوبیاش خیس خورده باشه بهتره که نفخ نیاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
₩₩₩₩₩₩₩₩🕪🕪🕪🕪🕪 من یه سوال دارم این پیورگان برای شما هم پن رو امانت دادن خود پیورگان جدا بود؟

بله اما هزینه ش رو حساب کردن برگردونی هزینه رو پس میدن چیز خاصی نیست که نگران باشید چون سوزن تززیق و cartidge که جداست و هر کس برای مصارف خودش تهیه میکنه اون پن فقط یه وسیله س همین! از نظر بهداشتی هیچ مشکلی نیست هر چند باید قبل از استفاده با پنبه الکلی قشنگ ضد عفونیش کنی

من بتام تا ٦ هزار ميرفت يني تو شكمم ٥ روزه ميشدن؟تقريبا بعد ازمايش هر دوبار مثلا ١٣ روز بود ميفهميدم ...

به نظر من که 5 روزم بیشتر میشدن آخه 6000 خیلی زیاده

نگفتن علت سقطت چی بوده؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من گفت شماره تلفن بزار چون انتقالم شنبه اس  پس اگه اوكي نباشه زنگ ميزنه برا انتقال؟

تلفن رو که از همه میگیرن

فعلا جنیناتو ذوب نکردن پس

شنبه انتقالت باشه باید پنحشنبه بذارن برای ذوب، درسته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من که 5 روزم بیشتر میشدن آخه 6000 خیلی زیاده نگفتن علت سقطت چی بوده؟

نه والا اسپرم شوهرم ضعيف بود فقط ولي اين دفه دكتر گفت بتات رشدش خوب بود به همين خاطر حتما سرم رو بزن الان پنجشنبه تزريق اي وي اي جي دارم تا ٦ هزار ميرفت خيلي ام خوب بالا ميرفت سه دف ازمايش دادم هر سه دف از دوبرابرم بيشتر ميشد اما يهو افت ميكرد

آها چون جعفری توش داره گفتم مرسی

نه دیگه اونقدری نیست ک

من که روز سومم خوردم با خیال راحت

1
5
10
15
20
25
30
35
40