2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست
بس که شوهرم حساسه هی میکشش میگم اینجوری نکن میگه باید خیالم راحت بشه یه موقع تو رگت نزنم😂😂😂 فعلا ...

😂😂😂😂 دیگه از اون ور بوم افتاده هر چی مویرگ داری زده ترکونده

بعد از شیاف 30 دقیقه استراحت حداقل باید بکنی

اگر مقعدی بذاری که هیچی بلافاصله بلند شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان ، من روز پنجم انتقالمه، جنین دو روزه انتقال دادم، از دیروز سینه هام درد میکنن وقتی بهشون ...

انشاءالله که از علایم بارداری عزیزم ...برای مثبت شدن انتقالت آیت الکرسی خوندم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
از همه مهم تر موبايلش ميده هر موقعم زنگ بزني جواب ميده من تا حالا ٤ بار بش زنگ زدم هر ٤ بار جوابمو د ...

وااااااایی چه دکتر ماهی😍😍😍😍 دلم خواست ببوسمش به خاطر این همه مسئولیت پذیری

قشنگ میفهمه ما شماره رو برای مزاحمت نمیگیریم و قطعا قبل از هر بار زنگ زدن کلی حساب کتاب میکنیم ضروری هست یا نه که زنگ بزنیم

علایمم داشتی؟

علایمم فقط درد پریودی بود و پهلوام درد میکرد معدمم درد داشت اما درد پری خیلی اذیتم میکرد....

خیلی ها هم بی علایم بودن که مثبت بودن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دوستان وقتتون بخیر من ذخیره تخمدانم  ۷ دهم هستش کسی بوده اینحا که با ذخیره کم کاشت انجام ...

سلام عزیزم یه مامان جدید داریم که حتی تخمک اهدایی گرفته بود با ذخیره 0.3 مامان شد طبیعی 😍😍😍😍

عزیزم میتونی آزمایش تفسیر کنی؟؟ من سر در نیاوردم فقط گفتن خوبه مشگلی نیست

عزیزم کامل نیفتاده ولی گویا 80 میلیون اسپرم هست با تحرک 20 در صد و مورفولوژی 6 درصد 

که برای طبیعی باردار شدن هم عالیه

قدمش مبارک باشه عزیزم.اسمش هم زیباست.گل پسری که توی اون روزهای پرآشوب شیراز به دنیا بیاد ببین چه شیر ...

قربونت عزیزم..لطف داری قسمت خودت انشاءالله❤🙏

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
میشه جواب منو بدید ؟ دکتر نصر هزینه هاش چطوره واینکه رفتارش چطوره اگه میشه لطفا جواب بدید

عزیزم دیشب خوابیدم الان دیدم چقدر پرسیدی 🤗🤗با نظر پریا جون موافقم و در مورد هزینه ها مطب تماس بگیری مسلما بهتر و دقیق تر هست 🥰 

چه قدر خوب که این قدر منطقی فکر میکنی و بچه رو مایه اصلاح رفتار کسی نمیدونی واقعا گاهی یه اتفاق های ...

زینب جون میدونم شاید طرز فکرم منطقی نباشه ولی من الان سی سالمه اگر بخوام جدا هم بشم به هیییییییییییییییچ عنوان دیگه به ازدواج فکر نخواهم کرد و در نتیجه پرونده بچه دار شدن به صورت همیشگی برای من بسته شده. از طرفی هم احساس می کنم اعتیاد همسرم یک بیماریه که هر مشکلی هم پیش آورده عواقب اون بیماری بوده و وظیفه انسانی و اخلاقی من حکم می کنه که کمکش کنم. مطمئنم اگر الان ترکش کنم روز به روز بدتر میشه مشکلش و حادتر اصلا" همسرم نه یک انسان وظیفه منه که کمکش کنم. اما خب باید خودش هم بخواد بنابراین یک پروسه یکی دو ساله در نظر میگیرم برای حل مشکلش اگر شد که خیلی خوبه بعدش جوانب رو میسنجم اگر همه شرایط اکی بود میرم دنبال بچه حالا یا راه های پزشکی یا فرزندخوندگی که باز هم احتمالش کمه برم چون باز هم ریسک داره ولی اگر حل نشد اون موقع تصمیم میگیرم که برای آیندم چه فکری بکنم با توجه به این که مطمئنم دیگه به ازدواج فکر نمی کنم با همسرم به عنوان یه دوست و همخونه نه یک همسر مسئولیت پذیر به زندگی ادامه بدم و ازش هیچ توقعی به عنوان یک شوهر نداشته باشم یا تنها زندگی کردن رو ترجیح بدم؟