2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046745 بازدید | 684544 پست
منظورم داخل سرنگ بود نه از جاش زینبی جون، خب خون بیاد هی باید یکی دیگه تزریق کنی من اونروز به جای دو ...

آهان موقع آسپیره کردنو میگی🙈🙈🙈

گلم با شدت زیاد و قدرت نباید آسپیره کنی

اصلا نترس یخ جاش رو اتفاقا سفت نمیکنه 

اگر با ترتیبی که گفتم بذاری 

اگر گرما اذیتت میکنه مرحله کمپرس گرم رو بی خیال شو 

به امید خدا این دفعه مثبت میشید.جنین بلاست شانس بیشتری داره..امیدوارم همه ی اونایی که دارن مسیر سخت ...

قربونت عزیزم. انشالله شما روز آزمایشت با بتای تپل شادمون کنی.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم پریود شدم واسه شروع پروسه انتقال رفتم بهم قرص ال دی، آسپرین، فولیک اسید، متفورمین، رو ...

من چون ویتامین دی پایین بود  قبل پانکچر دوتا آمپول داد اندفعم یه آمپول داد زدم فقط بهم گفت از سوم پری شروع کن ال دی بخور فولیک و آسپرین داد بهم بعد گفت ۱۳ یا ۱۴ تا که خوردی بیا سونو 

بعد پانکچر آمپول پروژسترون ۵تا داد زدم ۵روز بعدش پری شدم یعنی ۲۱ حالا نمی دونم این ماهم این تاریخ میشم یا نه چون من ۲۶ هر ماه قبلش پری میشدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
من خیلی استرس دارم تعداد جنینام زیاد شد ۳ تا نی دارم تو هر نی شش تاس واقعا نمیدونم از چند قلویی ام م ...

عزیزم خیالت راحت راحت جوری انتقال نمیدن که چند قلو بشه 

همین دو قلو هم احتمالش کمتر هست، اصلا فکرت رو در گیر مسائل استثنا نکن

امیدوارم که به سلامتی نی نیت رو بغل کنی.مرجان جون نظرت راجع به دکتر طرازی امیدوارم کرد. من بار اول ر ...

راستش من انتقال هام فریز بودن. یک سال پیش جنین هام تشکیل شدن.

دکتر طرازی داروهای قبل پانکچر رو نداد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
بچه ها هیچ اسپرمی تو بافت نبوده دکتر گفته احتمالا مواد مخدر مصرف میکنه بدون این که بدونه گفته یه هفت ...

ای بابا چه قدر بد ولی احتمالش هست به خاطر مواد باشه 

ان شاالله این دریچه ایی میشه که اون لعنتیا رو کنار بذاره

میترسم امیدوار بشم آخه روز هفت انتقالم انداختم هاله افتاد بعد از خشک شدن امروزم که روز ۱۰ انتقالم ها ...

الان به سلامتی چندمته؟؟؟

هاله بندازه یعنی مثبته😍😍😍😍 مبارکت باشه مامان شدن

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥