2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046480 بازدید | 684515 پست

دوستان شیرسویا کسی خورده توانتقالش

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من دو هفته است که گردن درد و کتف درد دارم عضلاتش گرفتن اذیتم..بخاطر بارداری دکتر نرفتم..ایرادی نداره روغن سیاه دونه باهاش گردنم رو ماساژ بدم؟؟؟

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
الان دوباره با سوپ خوردم ببینم کارسازی داره ایندفعه🙊🙊

همون کیوی خیلی خوبه رو من جواب میداد 

از اول میخوردم تا سه ماهگی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
بچه ها من دو هفته است که گردن درد و کتف درد دارم عضلاتش گرفتن اذیتم..بخاطر بارداری دکتر نرفتم..ایراد ...

روغن محلی اگه داری خیلی زود جواب میگیری 

هر چند بو میده 

دوستان شیرسویا کسی خورده توانتقالش

من نه 

من صبحانه  مربای به میخوردم هر روز تا یه ماه

الان حالم بهم میخوره ازش 😅

بچه ها من دو هفته است که گردن درد و کتف درد دارم عضلاتش گرفتن اذیتم..بخاطر بارداری دکتر نرفتم..ایراد ...

روغن زیتون و زردچوبه بزن. لباس کهنه بپوش که رنگ میگیره، ملافه بنداز زیرت که تشکتم خراب نشه. میتونی روغن زیتون رو کمی گرم کنی. 

بگو شوهرت ماساژ بده، نایلون بکش، لباس بپوش بخواب. خوب میشه انشالله. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین