2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046792 بازدید | 684548 پست
شما فریزم دارید من سه تا جنین برام موند انتقال دادن فریز ندارم

بله 9تا دیگه دارم خداروشکر، انشاالله با همینا جواب بگیری، منم همه ی امیدم به همیناست آخه اگه نگیره اون 9تا هم مثل همیناست دیگه کلا جنینام هشت سلولی a هستن همشون فرقی ندارن که

البته من سومین باره انتقال میدم، پارسال پانکچر شدم 5تا جنین داشتم دو سری انتقال دادم منفی شد،دوباره پانکچر شدم امسال 15تا جنین برام تشکیل شد دیگه دکترم گفت حتما بلاست انتقال بده، دیگه 6تا جنین ذوب کردن سه تا ش بلاست شد که انتقال دادن برام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما روزه   ۱۰  انتقالم..کمرم درد میکنه میزنه ب پهلوم..معده درد دارم...زیر دلم..شبا پهلو ...

عزیزم انشاالله مامان شدی،علائمت خوبه اوناییکه مثبت شدن اکثرادردپهلوداشتن،الهیکه خبرای خوش توراه داشته باشی برامون

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم انشاالله مامان شدی،علائمت خوبه اوناییکه مثبت شدن اکثرادردپهلوداشتن،الهیکه خبرای خوش توراه داشت ...

مرسی عزیزم...دیشب درد شدید پهلو و کمر و زیر دل داشتم حتی کشاله رونمم تیر میکشید..ولی خو علایمم همیشگی نیستن..ی موقع خاصین...اما پهلو و کمر درد از ۶...۷ انتقالم دارم..میگیره ول میکنه...😕😕😕

تا خدا هست زندگی هست...

ترشحات سفیددارم بنظرتون واسه امپول پروژسترونه؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
مرسی عزیزم...دیشب درد شدید پهلو و کمر و زیر دل داشتم حتی کشاله رونمم تیر میکشید..ولی خو علایمم همیشگ ...

من ک دلم روشنه برات عزیزم،فکرای مثبت بکن،انشاالله خوش خبری عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
بله 9تا دیگه دارم خداروشکر، انشاالله با همینا جواب بگیری، منم همه ی امیدم به همیناست آخه اگه نگیره ا ...

انشاالله که اینبار تلاشت به نتیجه مثبت ختم بشه🙏🏻🙏🏻

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
چطوری خوشگل؟چه خبرا؟چیکار کردی؟

عزیزووووم....چطوری براا....خوبی دلتنگت بودم.

منم توکل بخدا باز دارو شروع کردم انشاله اینبار پانکچر بشم با تعداد تخمک خوب....

دو ماه پیش دارو گرفتم اما نشد که بشه😐کنسل شد

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزیزم بخور ولی به اندازه ...آب هویج نخور نارنگی هم بخور ولی زیاد نخور

الهام جان یعنی هویج داخل سوپ یا سالادم ضرر داره؟ آخه من دو سه باری خوردم تا الان

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
مرسی عزیزم...دیشب درد شدید پهلو و کمر و زیر دل داشتم حتی کشاله رونمم تیر میکشید..ولی خو علایمم همیشگ ...

امید به خدا خیره ان شالله

من هر دو بارداری قبلیم که طبیعی بود هیچ علایمی نداشتم اصلا اینبار هم منتظر علایم نیستم😅

چرا جواب منو نمیدید گریههههههه

من شنبه انتقال داشتم چهارشنبه ببخشید شیاف ک برمیگشت قهوه ی بود دیروز قطع شد امروز باز اومد ؛مرکز گف شیاف و ی دونه زیاد کن امپول از س روز درمیون شد یک روز درمیون

بنظرتون طبیعیه؟نی نیم میمونه؟