2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046658 بازدید | 684534 پست

من موقع انتقال انقدر درد داشتم و استرس ک حس میکنم الان هیچی تو دلم نی

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلبک جون پرشدن سینه از علایم حاملگی معمولا ..انشاءالله مامان شدی...

خدا از دهنت بشنوه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
چشم عزيزم انشالله پانكچر ميكني و سه تاشم برات جنين ميشه و درنهايت به همين زودي يه مامان خوشگل ميشي🙏 ...

قربونت برم مهربون😍😍

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام متاسفم....فکر کنم چون دفعه قبل هایپر شدی دوز دارو کم بهت دادن.... بعد مگه تو سونوی اولیه مشخص ...

سلام عزیزم اره گفتن چون هایپر شدی خیلی دوز کم شروع میکنیم ، سونوی دوم تعدادشون زیاد بود خیلی خوب بود گفتن ایندفعه هم هایپر میشی ،یهو سونوی سوم گفتن حدود دوازده تا ریز موندن ۳ یا ۴ تا غالبن ، بعدش دیگه اونام رشدشون کم شده ، بدبختی این بود رویان یه دکتر جوان و تازه کار به اسم هاشمی اومده اصلا تشخیص نمیده ،نمیدونم چرا همش اینو میفرستن سونو😡 دیگه دیروز شاکی شدم گفتم من میخوام با شیوا سونو بشم ،دکتر شیوا هم با هزار تا غر زدن سونو کرد گفت چرا داروهاش اینطوریه ؟ خلاصه یسری داروی جدید بهم داد ، امروز رفتم خداروشکر خود مشایخی بود حداقل اخلاق داره جواب مریضو میده ، بعد همون داروهای شیوا رو ادامه داد گفت شنبه برم سایزشونو چک کنه و تاریخ تخمک کشی رو بهم بگه ، بعد گفت اگه بخوای دو مرحله ای برات تخمک کشی میکنیم ، یعنی سه روز بعد از تخمک کشی دوباره بهم دارو بده تا اون ریزا رشد کنه بگیرن ، حالا موندم چیکار کنم ،واقعا از پس هزینه دوبار اتاق عمل برنمیام😭😭 خدا جوونم قربونت برم بازم شکرت

من گفتم همون ۳ یا ۴ تا رو ازم بگیرن اگه جنین تشکیل شد که همونو انتقال بدم ،اگه نه ناچارا دوباره تخمک کشی کنم😭😭😭😭😭

عزيزم يه دختر يه پسر  انشاالله قسمت همه منتظرا  عوض ميكنم حسودي نكنن

خداکنه منم یه جفت اینجوری نصیبم بشه تو هر خوشی وناخوشی تواین دورانت منم یاد کن خدا نصیبم کنه خصوصی برام دعا کن ایشالله بسلامت بغلشون کنی 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

من گاندی انتقال دادم. به منم همینو گفتن، فرتی هم زنگ زدن که بیا اینا میخوان برن تو دل مامانشون، به ب ...

سلام عزیزم میشه در مورد بلاست نشدن جنینات بیشتر توضیح بدی؟یعنی چند روزه انتقال دادی؟ضعیف بودن که بلاست نشدن؟

😍😍خدایا شکرت
من گاندی انتقال دادم. به منم همینو گفتن، فرتی هم زنگ زدن که بیا اینا میخوان برن تو دل مامانشون، به ب ...

یعنی خراب نمیشن نهایت زودتر انتقال میدن؟ دفعه چندم گاندی جواب گرفتی دکترت کی بود؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
سلام عزیزم میشه در مورد بلاست نشدن جنینات بیشتر توضیح بدی؟یعنی چند روزه انتقال دادی؟ضعیف بودن که بلا ...

نمیدونم چرا بلاست نشدن. ۳ روزه فریز شده بودن.  فردای ذوب انتقال دادن، فک کنم یعنی ۴ روزه. ۴ تا جنین بود ، سه تاش رو کذاشتن b , c . یکیش موند . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین