2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046796 بازدید | 684550 پست
سلام، ببخشید اسم کوچیک دکتر فروتن چیه و مطبشون کجاست؟

دکتر میترا فروتن بیمارستان بهمن

کلینیک سارا تو انقلاب و مطبشون تو شمشیری فلاح 🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به من دکترعارفی فقط یه آمپول به اسم الونوا  داد که دومیلیون و پنجاه هزارتومان قیمتش بود و همین ...

سلام عزیزم چقدرعالی ببخشید میشه بفرمایید مشکلتون چی بوده؟چند تا تخمک داشتید؟

ميترا فروتن ،من خودم اكثرا بهمن ميرم پيشش يه مطبش سمت شمشيري يه مطبش مطهري بيمارستان اقبال و ياس سپي ...

ممنونم عزیزم،  ایشون ای پی اف هم انجام میدن؟  کارشون خوبه؟  فکر کنم سالها پیش مادرم سمت شمشیری با دکتر فروتن ویزیت شدن بخاطر همین خواستم مطمئن بشم همون هستن، یادمه مادرم میگفت چندتا مریض با هم میرفتن داخل خواستم مطمئن بشم همون دکتره

عزیزم هیچ چیز قطعی نیست ولی تو ذخیره پایین و سن بالا معمولا پیورگان بهتر جواب میده مگراینکه ذخیره دی ...

ذخیره من ۳ و نیم هستش.پس پیورگان رو بهشون پیشنهاد میدم.ممنونم از راهنماییت.

خدایا شکرت  
عزيزم استرس نداشته باش من هميشه خونريزي با دفع لخته داشتم اونم چه لخته هايي😖 ديروز باز رفتم پيش ...

عزیزم وقتی خونریزی پیدا کردین سلکسان و آسپرین رو قطع کردین؟داروی خاصی نداد دکترتون؟

ممنونم عزیزم،،  کار آی وی اف شون چطوره؟  کسی رو میشناسید که پیششون انتقال انجام داده باشه؟

عزیزم من ای وی اف انجام دادم و تو مطب یا کلینیکم وقتی میرم خیلیا باردارن از مریضاشون🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
انشااله....من هر وقت میرم مطب و صدای قلب جنین مادرای باردارو میشنوم پر از آرزو میشم و با تمام وجود ا ...

امیدت به خدا باشه انشالله یه روز ماهم میریم صدای قلب نی نیامون گوش میدیم😍😍😍

بسپر دست خدا 🌸 انشالله موفق میشی 💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خوشال شدم😁فكر كنم چون نشسته شكم سفت تره ام خب خوابيده ديد ادم كمتره

اره نشسته شکم سفت میشه.

ی بالشت بزار زیر سرت طوری ک دید داشته باشی شکمت رو

خداجونم جنین هامو به تو سپردم سفت و محکم و صحیح و سالم برام نگهشون دار 😍
اگر بقیه بیمارهای مطب نصر از اون خانم دکتر راضی آن همونجا برو من پیش مشفقی پریناتولوژیست رویان رفتم

بسکه خنگم، سه شنبه ۳ ساعت تو مطب بودم از کسی نپرسیدم nt  چطوره! بعد که گفت بیا همینجا برا سونو ، دیگه کسی نبود بپرسم. 😁 گفتم  از نی نی سایتیا بپرسم که گویا کسی اونجا نرفته. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام بچه ها امپول انوکسا رو حتما باید از شکم زد اخه من قبلا از بازوم میزدم چند وقته هم از ران پام میزنم یعنی اشتباه کردم اخه اینجا انگار همه از شکم میزنن؟ 😕

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
زینب جون دوستانم همگی ای وی افس دکتر نصر هستن آخه😔😔میدونی چیه امروز شوهرم رفته منزل پدرشون و گفته ...

مونا جون انشاءالله شنبه صدای قلبشون میشنوی عزیزم جوجه هات سالمن ...به خدا توکل کن دعا بخون ...ماهم برات دعا میکنیم 

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏