2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046707 بازدید | 684539 پست
ممنونم فدات شم خدايي ما راه سختي داريم مثلا بزنه سه تاش بگيره ادم فكر ميكنه حالا بايد بره ريداكت كنه ...

قربونت

آره دوقلو خیلی خوبه ولی سه قلو پرخطره هرچند من الان به یه دونشم راضی ام

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان من فکر کردم رفتی بیرون پیاده

زینب جون امروز اینترنا خط که وصل شد دوستام پیام دادن از احوال هم جویا بشیم من گفتم خونریزی با دفع لخته داشتم همشون گفتن سقط کردی حتما 

اعصابم ریخت بهم کاش باهاشون حرف نمیزدم 😔😔😔

شانس موفقیت آی وی اف با بلاست بیشتره؟ بلاست یعنی همون ۵ روزه؟

بله یعنی 5روزه

والا خودمم نمیدونم ولی دکترم تاکید داشت بلاست انتقال بدم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منظورتو نفهمیدم،،،ولی من ۱۵نوبت پریودیمه گفت احتمالا داری پریود میشی اخه الانم لکه بینی دارم و ...

آخه نوشته بودین دکترت گفته خون ریزی داری میکنی

منظورتون هم خون پریودی بوده تو پیام قبلی؟ 

عزيزم من باید چطوری تیکر بارداری فعال کنم؟ 

عزیزم خودش فعاله فردا ۱روز کم میشه🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ًعزيزم ٥ تا تخمك و يه دونه جنين كه الان تو دلمه😊اميدوارم كه بچسب بهم محكم برام دعا كنيد🙏

ان شاالله بحق امام رضا ، من ۳ تا تخمک دارم فردا میرم برام تصمیم بگیرن ، شما هم واسم دعا کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چند سالتونه شما؟به نظرتون به سن ربطي نداره تعداد ؟نميخاد وقت بگيري بابا يكشنبه چهارشنبه همينجوري برو ...

واقعا بدون وقت میری رات میدن تو؟ چه خوب😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم ان شاالله به زودی مامان میشی و نه ماه به دلت می چسبن اونا چی شدن پس؟ 

فدای تو عزیزم ایشالله 💗

15 روز انتقالم افتادم رو خونریزی که رفتم بیمارستان شب سونو واژینال انجام دادن برام گفت جنین 3هفته ایی جاکن شدن😢...ولی لطف خدا شامل حالم شده زینب جان😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 آزمایش اسپرم شوهرم گفتن خوبه در حالی که یکماه پیش گفتن باید اسپرم اهدایی بگیرن معجزه خدا این شد به نظرت چطوره این آزمایش

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزان وقتتون بخیر  منم بعد از یک بار آی یو آی و دو بار آی وی اف منفی که دومیش برج 4 بود ...

خدارو شکرررررررر

این بارداری خیییییلی مچسبه😍😍😍😍

ان شالله بسلامتیییییی🥰🥰

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️