2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046698 بازدید | 684538 پست
چند تا انتقال دادی فدات شم؟چند تا جنین داشتی؟من‌تو یه نی شش تا دارم ینی بقیش از دست میدم ؟

من ۳تا نی ۳تایی داشتم ۱ نی رو انتقال دادن🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ضخامتت چقدر بود؟من همش میترسم سرما بخورم مخصوصا انفلانزام اومده

یادم نیست فکر کنم ۱۲ بود و ۳خطی اگه اشتباه تو ذهنم نباشه🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پس بنظرت منم قطع نکنم و شبی ۲تارو مصرف کنم اخه خیلی امید دارم که از اون دوتا جنین دیگمم یکیشون برام ...

من ۳ تا داشتم ، فک کنم گف ۳ تا ۴ روز دو تاش کن بعد یکی و بعد قطع.ده روزه قطع شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
من ۳ تا داشتم ، فک کنم گف ۳ تا ۴ روز دو تاش کن بعد یکی و بعد قطع.ده روزه قطع شد.

واینکه ۳تا جنین برام انتقال دادن یکیش ساک داشت دوتای دیگه هنوز رشد کافی نکرده بودن .مرکز گفت بچسب ب همون یکی و قرصو ادامه نده 

من ۳تا نی ۳تایی داشتم ۱ نی رو انتقال دادن🌷🌷

من خیلی استرس دارم تعداد جنینام زیاد شد ۳ تا نی دارم تو هر نی شش تاس واقعا نمیدونم از چند قلویی ام میترسم از طرفی هم میترسم به دکتر اعتماد نکنم  واقعا نمیدونم چیکار کنم کاش نهایت دو تا انتقال بده تا این انتقال بیاد و بره من نصف جون میشم امروز روز ۷ سیکلم یکشنبه باید برم بهمن باز ،چه پروسه اییه خدایی

موفق امیز بود  جایی نیس که ارزون باشع

مراکز نیمه دولتی هم هست سرچ کن تو اینترنت میاره اون تقریبا یه دورش تا۷ 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

کرج

عزیزم بیمارستان کمالی ،اگه اشتباه نکنم وابسته به ابن سینا تهران هست 

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹