2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست
عزیزم انشالله خدا بهت یه نس نی سالم بده به زودی 💚 دکتر نگفت چرا منفی میشه انتقالات؟؟

قربونت برم مرسی...دوباراول که ظاهرا همه چی خوب بود هر دوبار سه تا جنین انتقال دادن منفی شد..بار سوم هیستروسکوپی کردن آزمایش ایمنی که دوتا از سی دی ها بالا بود بهم سرم و پردنیزولون هر چی به فکرت میرسه دادن ولی بازم منفی شد...خودمم نمیدونم الان فقط دوتا جنین دارم این ماه پریود شم میرم واسه انتقال اونا اگه خدا بخواد..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
قربونت برم مرسی...دوباراول که ظاهرا همه چی خوب بود هر دوبار سه تا جنین انتقال دادن منفی شد..بار سوم ...

انشالله كه اينبار خدا ميخواد 🙏🙏🙏🙏

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من بازم ی سوال دارم دکتر واسم 12 و 16 آذر آز بارداری نوشته میخواستم ببینم واجبه هر دوشو انجام ...

۱۲ آذر آزمایش بدین اگر لازم باشه میگن که تکرار کنین.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
واقعااااا اخه من میترسیدم اصلا توی این چند روز استفاده نکردم.مرسی ک گفتی عزیزم

آره گلم 

مثلا آب زرشک نباید خورد یا دمنوش زعفران ولی در حد زرشک پلو با مرغ هیچ مشکلی نداره حبوبات و چیزای نفاخ هم بیشتر حالت تهوع میارن

یا کنجد در حد نون یا یه قاشق حلوا ارده مشکلی نیست

ولی روغن کنجد بهتره دائم استفاده نشه به خاطر ویتامین آ. زیاد

جگر فقط کاملا ممنوع هست چون رسما ویتامین آ خالص هست ماهی جنوب تو سه ماهه اول استفاده نشه بهتره، اونم اگر کسی جنوبی هست اگر سایز کوچیک بخره و پولک درشت، باز میتونه استفاده کنه

دردام همه عین زمانی که پریودمم خداکنه واسم دعاکن

اشکالی نداره، فقط استراحت کن نهایت یکی دو روز زودتر آز خون بده 

علائم پریود و حاملگی خیلی شبیه هم هست 

منم موقع آزمایش و بعدش که لکه بینی داشتم تا 12 هفتگی درد پریودی داشتم نترس گلم

ممنون عزیزم لطف کردی پس واژینال یا مقعدی فرقی نداره توی تاثیره شیاف؟

نه گلم برای سیکلوژست و فرتیژست فرقی نداره

بقیه شیاف ها اگر روکش نداشته باشن فرقی نداره ولی اگر مثل اوتراژستان روکش داشته باشن فقط واژینال باید گذاشت

والا هفته آینده نوبت دارم اگر زودتر هم ازش پرسیدم بهت حتما خبر میدم

مرسي زينب جون انگار تخمش رو ملخ خورده از صبح به كلي داروخونه زنگ زدم ميگن اگه خارجي هم پيدا كني اينا تحت ليسانس و خيلي تفاوت جنداني با ايرانيش نداره يه كم بهتره ميگن اون اصلش كه از اروپا ميومد يه چيز ديگه بود

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
رويان به من گفت واژينال بهتره اما من خودم با توجه به حرف زينب جون و يبوستي كه دارم معقدي استفاده ميك ...

به منم اونجا اول گفتن واژینال بعد که گفتم لکه دیدم و اذیت میشم گفتن فرقی نداره

حتی روی کاتالوگ سیکلوژست نوشته هر دو روش مثل هم هستند 

که به نظرم کاتالوگ معتبر تره

زینب جان من الان استرادیول روزی دوتا  ا اس اس شبی یکی اسید فولیک امپول پرژسترون روزی دوتا ا ...

پس رسما دیگه اسم سیکلت نچرال نیست

چون استرادیول خطر غلظت خون داره باید حتما ضد انعقاد مصرف کنی

نچرال واقعی حتی پروژسترون هم نمیدن بعد از انتقال، البته تو ایران به دلیل علاقه بیمار و پزشک پروژسترون میدن و حتی استراديول کلا تعریف نچرال به فنا میره😂😂😂😂

عزیزم اسپری هایی که به من داده رستانکس برای بینیه و پولمیکورت تنفسی ولی اصلا" اصلا" سر خود استفاده ن ...

گلم ممنونم از راهنماییت منم آسم و آلرژی دارم گفتم شاید دارویی که استفاده کردیو‌داشته باشم عزیزم 🙂🙂خودم فکر میکنم به پروژسترون حساسیت دارم و به همین دلیل شدید شده