2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
قربونت عزیزم، قبل از اینکه راه بیفتم امپول زده بودم ،بیشتر از این ناراحتم که دقیقا دل درد پریودی دار ...

مونا جون انشاالله فردا ميري سونو همه چي خوبه به حرمت اسم امام رضا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مونا جون انشاالله فردا ميري سونو همه چي خوبه به حرمت اسم امام رضا 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

انشالله عزیزم راستش الان که قطع شده دارم فکر میکنم دیگه فردا نرم واستم تا هفته بعد حداقل ببینم رشد کرده یا نه اینطوری به فاصله سه روز برم چی معلوم میشه اخه،به نظرت چه کنم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه های انتقالی صبونه ها چی ها میخورین؟ میخوردید؟ 

نون و پنير و تخم مرغ يا تخم بلدرچين و كبك مرباي به 

نيمرو رو با روغن زيتون درست ميكردم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
انشالله عزیزم راستش الان که قطع شده دارم فکر میکنم دیگه فردا نرم واستم تا هفته بعد حداقل ببینم رشد ک ...

من چون خيلي حساس بودم ميرفتم اگه قطع شده ميخواي هفته ديگه برو 

واسه من چون قطع نميشد ميرفتم فقط دراز بكش عزيزم 

بچه ها امروز دهم انتقالمه از دیشب دردای پریودی دارم الانم رفتم دستشویی خیلی کم لک دیدم اونم رنگش قهو ...

عزیزم منم روز نهم انتقالم لک قهوه ای روشن دیدم و همون شب بی بی چک گذاشتم هاله افتاد نگران نباش فردا صبح تست کن ایشالله که مثبته گلم ،من هشتم و دهم هردو لک دیدم و بهم گفتن لانه گزینی بوده و هردوتا جنین لانه گزینی کرده و درست هم بود نتیجه ، بد به دلت راه نده

من چون خيلي حساس بودم ميرفتم اگه قطع شده ميخواي هفته ديگه برو  واسه من چون قطع نميشد ميرفتم فق ...

قطع میشه لیانا جون امروز ۶-۷ ساعت همراه با لخته و درد پریودی اومد مقدارشم زیاد بود ولی قطع شد راستش امید زیادی ندارم گفتم هرچی دیرتر برم نی نی هارو بیشتر تو دلم دارم ،نمیدونم حرفم مسخره اس ولی دل ندارم از دستشون بدم 

قطع میشه لیانا جون امروز ۶-۷ ساعت همراه با لخته و درد پریودی اومد مقدارشم زیاد بود ولی قطع شد راستش ...

انشاالله هماتوم بوده دفع شده مونا جون الكي فكر بد نكن من انقدر تا الان اين روزارو داشتم 

خدارو شكر قطع شده فقط استراحت كن برو خونه مامانت 

انشاالله هفته ديگه خوش خبري 💓💓💓

انشاالله هماتوم بوده دفع شده مونا جون الكي فكر بد نكن من انقدر تا الان اين روزارو داشتم  خدارو ...

عزیزدلم پس شما هم دوقلو داری دوستم 🥰🥰🥰نمیدونم این هماتوم گنده کی از بین میره کامل😞، لیانا جون واسه شما چند بار خونریزی اتفاق افتاد؟ درد پریوذی و دفع لخته و خونریزی همراه باهم بود؟

گریه نکن باباخودتوداغون میکنی.من مثل روانیهابودم یه ذره جلوخودموگرفتم.ان شالله مال شمالانه گزینیه.می ...

به شوهرم میگم یه تست بخر گوش نمیده میگه همون شنبه یه دفه میریم ازمایش ازالان اینقد باهام حرف زده که اگه منفی شد خودتو داغون نکنی 

👶👶
انشاالله هماتوم بوده دفع شده مونا جون الكي فكر بد نكن من انقدر تا الان اين روزارو داشتم  خدارو ...

انشالله عزیزم ،خیلی به شوهرم وابستم نبینمش دق میکنم اگر برم خونه مامانم از دوریش کلافه میشم 

عزیزم منم روز نهم انتقالم لک قهوه ای روشن دیدم و همون شب بی بی چک گذاشتم هاله افتاد نگران نباش فردا ...

مبارکه عزیزم ان شاء الله که صحیح سالم بیان بغلت

دعا کن منم حامله باشم.  هی میرم چک میکنم بازم لک ممیبینم تازه شیاف گذاشتم بازم قط نشد

👶👶