2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046828 بازدید | 684554 پست
مبارکه انشالله صدای قلب هر ۳ شونم میشنوی

قربونت عزیزم اما گفت حتی اگر قلب سه تاشونم بزنه باز باید یکی رو سقط کنی چون ۳تا خطرناکه..راستی گفتن قرص استرادیولم قطع کنم بنظرتون خطر نداره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بهمه.من  تو سیکل میکرو هستم دیروز روز سوم پری  بود که دکتر عارفی برام امپول الونوا یک ...

سلام میشه بگی قبل از این امپول چیا بهت داد و چقدر زمان هست میری پیشش و مشکلت چیه منم از مریضاش هستن ولی تازه یک ماه میرم

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
والا من یه بارم سروقت نخوردم، صبح ظهر شب میخورم مثلا صبحم یه وقتایی ساعت 9 بود یه وقتایی 12، کلا قرو ...

چه خوب، ضخامت رحم من بعد از تخمک کشی گفتن 7 هست، نمیدونم چرا دکتر بهم قرصی چیزی نداد، بنظرتون چیکار باید بکنم

سلام دوستای گلم امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید دارم میرم بیمارستان برای انتقال التماس دعا د ...

سلام گلم، بسلامتی و دل خوش، ایشالا مثبتی و دوران خوبی رو پشت سر میزاری

قربونت عزیزم اما گفت حتی اگر قلب سه تاشونم بزنه باز باید یکی رو سقط کنی چون ۳تا خطرناکه..راستی گفتن ...

مبارک باشه گلم، ایشالا که کوچولوهات به دلت چسبیدن، ایشالا دوران بارداری سالم و کاملی رو پشت سر بزاری و بچه هاتو بغل بگیری

قربونت عزیزم اما گفت حتی اگر قلب سه تاشونم بزنه باز باید یکی رو سقط کنی چون ۳تا خطرناکه..راستی گفتن ...

انشالله هر چی خیره همون میشه. من تا حالا استرادیول استفاده نکردم اطلاعی ندارم

@زینبی_بابا   عزیزم تو سیکل انتقال هر چند روز باید رفت واسه سونو و چکاپ؟ من مجبورم یه ماموریت ...

عزیزم یه کوچولو ممکنه فرق کنه ولی من سیکل بلند بودم این جوری بود

دفعه اول روز سوم پریودی

دفعه دوم 29 روز بعد

دفعه سوم 3 روز بعد که شد دوم پری

دفعه چهارم روز13  پریودی

دفعه پنجم روز 17 پریودی 

روز 21 هم انتقال

قربونت عزيزم چه بامزه جودي ابوت 😀😀 انشاالله همه منتظرا اين روزارو ببينن  درست ميگي ولي من ا ...

ایشالا که به موقع درست پا به این دنیا میذارن عزیزم. امیدوارم هماتومت زودتر برطرف شه که حداقل یه نفسی بکشی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرادیگه سرخودزدم😔گفتم بذاربدنم قوی شه...

اشکال نداره حالا یک دفعه این کارو کردی چون محلول در آب هست سریع دفع میشه

منم تعجب کردم اگر برای مشکل انعقادی نوشته چرا تزریقی و چرا یک بار، پس بگو خودت زدی

در کل نگران نباش فقط دیگه سر خود سراغ مکمل ها نرو😉😉😉