2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
عزیزم بلا رو صدا نکن سعی کن + فکر کنی تنها کاریه که الان ازت برمیاد.... 

مادر شوهرم همیشه میگه از هرچی بترسی بهش میرسی واقعا همینطوره

پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فدات بشم.....  من از شما ممنونم به خاطر روشن نگه داشتن چراغ این خونه....  وگرنه من ...

سلام انا خوبي؟ چ خوب شد اومدي اميدوارم به زودي سختي ها برات تموم بشن استراحت كني و از فرشته هات لذت ببري

عزيزم شما ميدوني خزعلي مياد يا نه؟ من موندم لاپارا بشم يا نشم ميترسم از لاپارا

...
آنا جون سلام، من مهر پانکچر شدم،الان روز سوم پریود دوممه که امروز رفتم برا شروع سیکل انتقال،دکتر به ...

عزیزم تو روال نرمال انتقال داروها فقط همینه مگر اینکه مشکل اضافه بر سازمان داشته باشی داروی دیگه بدن.... 

البته خوب منظورم غیر مکملهاست..... 

مثلا کسایی که مشکل ایمنی دارن برا اون دارو میگیرن.... 

یا انعقادی داشته باشه برا اون دارو میگیرن.... 

انشالله شما با همین حداقل دارو جواب میگیری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنوووون آنا جون اره دوغ ميتونم بخورم   خدا دختر نازتو و گل پسرت رو حفظ كنه 😘

منم فقط دوغ میخوردم..... 

خیلیم مزه میداد نمیدونم چرا.... 

از اون موقع عاشق دوغ شدم دیگه..... 

نوش جونت..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میدونی همش فکر میکنم جنینای من خوب نبودن که بلاستشون نکردن قبل فریز،دست خودم نیست همش این افکار منفی ...

ن بابا اين فكرا فقط به هاطر فشار استرس مياد تو فكرت، وگرنه كه خيييلي جاها دو سه روزه فريز ميكنن بعد از دوب يكي دو روز هم ميزارن ب بلاست برسه، اصلا كلا كي گفته بلاست بهتره؟

...
آنا جون من الان پیامای دوستانو خوندم ، من همش دلم چیزای سردی میخواد و نوشته بودی شروع پریود با لکه ب ...

عزیزم نمیشه دقیقا قصاوت کرد اما خوب دیگه کلا عیار دستت باشه قرار نیست همه بعد انتقال فقط سردی بخورن..... 

کلا اعتدال بهترین کاره.... 

اگه طبعت گرمه قبل انتقال گرمی بخور اما هر از گاهی خنکیم بخوری که اوور دوز نشه خوبه اما بعد انتقالم لازم نیست فقط سردی بخوری خودت باید عیار دستت باشه و اعتدال رو رعایت کنی و سردی و گرمی رو جوری بخوری که بدنت به سمت اعتدال بره.... 

نه از این ور بیفته نه از اون ور..... 

من خودم چون طبعم سر بود کلا قبل و بعد انتقال گرمی خوردم اما اگه گرم بود قبلش بیشتر گرمی میخوردم اما خنکیم میخوردم بعد انتقالم هر دورو میخوردم.... 

0طور که بعد ماه سوم بارداریم دیدم بدنم گرم شده هر دو رو خوردم دیگه..... 

آنا جان من امروز روز نهم،دهم انتقالمه و تازه با تاپیک اشنا شدم اگه قبل انتقال پیامای شمارو میخوندم‌ح ...

نه عزیزم اون دفع شدن با دفع شدنی که میگی فرق داره..... 

اولا شما نمیبینیشون دوما دفع شدن به معنیه اینه که بدنت به جنین حمله کنه و از بین ببردشون مثل باکتری..... 

+ فکر کن انشالله که جواب میگیری و نیازی به بررسی تکمیلی نخواهد بود..... 

الان هم حق نداری به غیر سیسمونی به چیز دیگه فکر کنی.... 

درسته عزیزم😙 آخه من بار اول سه روزه بودن بار دوم چهارروزه الانم اگه بمونن پنج روزه، واقعا اگه خدای ...

عزیزم +++++++ فکر کن وگرنه زدمتا!!!!! 

نه عزیزم اون دفع شدن با دفع شدنی که میگی فرق داره.....  اولا شما نمیبینیشون دوما دفع شدن به مع ...

مرسی عزیزم حداقل الان دیگه مطمئنم که اونا نبودن خیالم راحت شد 😍

عزیزم بپرس بتونم جواب میدم منم نباشم دوستان جواب میدن.... 

جواب دادم.... 

بازم نیاز به توضیح بیشتر باشه در حد توانم در خدمتم... 

سلام کسی اینجا مشکل کروموزومی داشته؟

عزیزم بله از دوستان بودن اما الان حضور ذهن ندارم.... 

سلام انا خوبي؟ چ خوب شد اومدي اميدوارم به زودي سختي ها برات تموم بشن استراحت كني و از فرشته هات لذت ...

عزیزم خبر ندارم اما این روزا زمان چکاپم میرسه برم انشالله میپرسم....