2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درسته آمپول ندادن ولی تو برگه مراقبت های بعد از انتقال نوشته در صورت دیدن لک و خون شیاف قطع بش ...

نه عزیزم تو هیچ برگه ای برای من اینو ننوشته من مطمئنم چون چندین بار اون یک عدد برگه ای که دادنو خوندم وگرنه شک نکن حتماٌ اینکارو انجام میدادم ،، حتی پرستاری که اومد برام داروها رو گفت هیچی نگفت و مطمئنم که تو برگه من همچین چیزی ننوشته !!!!! واقعاً اگه اینطوری باشه خیلی نامردیه که منو در جریان نزاشتن 

مرسی عزیزم،خیلی عالی توضیح دادین😗 من اصصصلأ نشاسته و شیر نخوردم تو خونه قدم میزنم ولی نه زیاد،غذا ...

شیر چرا نمیخوری؟ اگر میلت میره حتما بخور یه ذره گلاب قاطیش کن که سردیش رو بگیره

من قوتو کرمان تو دوره انتقال قاطی شیر میکردم چون طبعم سرد سرد بود ولی خوب میلم میرفت به شیر 

اما هر روز هم نمیخوردم

زینبی جان یه سوال داشتم من لیست آزمایش های ایمنی رو دارم میشه برم یه دکتر عمومی بنویسه برام؟؟بعدش اگ ...

آره حتما فقط متخصص باید بنویسه و گرنه هزینه های نجومی اون سر به فلک میکشه و کاملا آزاد حساب میشه بیمه تکمیلی هم نمیده پولش رو

مگه دفعه چندم هست که میخوای اینا رو انجام بدی؟ و یا ناباروری با علت نامشخص دارین؟ 

عزیزم درسته آمپول ندادن ولی تو برگه مراقبت های بعد از انتقال نوشته در صورت دیدن لک و خون شیاف قطع بش ...

من هنوزم برگه رو خونه دارم فقط درمورد حموم رفتن و غذای سبک کردن و اینکه نیازی به استراحت مطلق نیست نوشتن ،،،، یعنی واقعاً امکان داشت اگه امپول میزدم خونرویزی قطع میشد؟؟؟؟ 

نه عزیزم تو هیچ برگه ای برای من اینو ننوشته من مطمئنم چون چندین بار اون یک عدد برگه ای که دادنو خوند ...

آخه تو همون برگه بعد از انتقال واسه منم نوشته بود، منم قبلش نمیدونستم از تو اون برگه فهمیدم

برو یک بار دیگه بخون، آخرای صفحه دومش هست

من هنوزم برگه رو خونه دارم فقط درمورد حموم رفتن و غذای سبک کردن و اینکه نیازی به استراحت مطلق نیست ن ...

بله عزیزم امکان داشت، خصوصا اگر سریع اقدام میکردی و استراحت می کردی، منم برگه رو دارم، الان برات عکسش رو میذارم

تو همون در مورد حموم و اینا هم نوشته بود

واقعا!!!! مخم سوت کشید آخه نمیگن تیغ زدن بیمار زشته، این پولا خوردن نداره یادم افتاد داروخانه بیمار ...

منم خودم والا ديشب استرس گرفته بودم سر قيمت شوهرم كارتاش جا گذاشته بود سقف كارت به كارتشم پر شده بود اصا يه استرسي كشيدم بره ببينه با تاييده چنده كارت خودم پول توش نبود زياد يهو ديدم اس ام اس ١٧ تومن اومد بش زنگ زدم گفتم يني اين همه وايسادي امپولمو نداشت ؟حتي زينب جان اين داروخونه ٢٩ فروردين رو قبض زده اگه ازادم كسي دارو بخاد نوشته ٤٥ هزار ازادش اون وقت بهمن برگه دفترچمم كنده ٢٤٥ تومن داده به من 

من هنوزم برگه رو خونه دارم فقط درمورد حموم رفتن و غذای سبک کردن و اینکه نیازی به استراحت مطلق نیست ن ...

دختر گل مگه اینجا میایی تجربه بقیه رو نمیخونی 

واسه همه اگر لک و خون دارن دوز پروژسترون رو بالا میبرن و اگر آسپرين یا انوکسا هست قطع می کنن

عزیزم برای از این به بعد هر وقت مشکلی پیش اومد راحت زنگ بزن رویان راهنماییت می کنن

منم بارها شده زنگ زدم

آخه تو همون برگه بعد از انتقال واسه منم نوشته بود، منم قبلش نمیدونستم از تو اون برگه فهمیدم برو یک ...

بعد انتقال که برگه ای ندادن فقط خلاصه عمل و برگه بیهوشی دادن به من یه برگه بعد از پانکچر دادن ،،،، یعنی لعنت به این نت که اون موقع قطع بود و من به شما دسترسی نداشتم وگرنه همون موقع حداقل متوجه میشدم ، خدا منو نابود کنه که دستی دستی رو ندونم کاری بچه هامو از دست دادم

سارا سونوی چی بودی...🤔جنسیت مشخص نشد😉خیلی خیلی چشم براهم

عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسکه سونو رو گذاشت گفت پسره.ولی من اعتمادی نکردم.اخه ده هفته چی داره که جنسیت داشته باشه 😂😂

عکسشو ببین چه گوگولیه قربونش برم 😍😍

ان شاء الله قسمت همه ی منتظرها 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

شايد اينا فكر ميكنن يكي مثلا مياد بهمن ديگه بايد دست تو جيبش كنن به قول شما شايد يكي فرش زير پاش فروخته،من بعد داروهاي پانكچر فهميدم حتي پيورگان با تاييده ميشد ١٠٠ تومن و ٦٠٠ خريدم شيشه اي همون موقع داروخونه تك پاسدارانم داشت همين hmg يا اويترال يا ستروتايد با تاييده گرفتم ٣٠ تومن اما دو سه تا ستروتايد رو از داروخونه بغل مطب گرفتم ٣٥٠ الكي ام ميگفت بيمه قبول ميكنن كاش ميشد خيلي هارو اگاه كرد كلي ها از شهرستان ميان شهرستان هاي خيلي دور كلي هزينه واقعا سخته من ديگه تصميم گرفتم داروهام با تاييده بگيرم دكترمم بگه برو داروت بگير بيار بهت توضيح بدم ديگه گول نميخورم😂😂😂

دختر گل مگه اینجا میایی تجربه بقیه رو نمیخونی  واسه همه اگر لک و خون دارن دوز پروژسترون رو بال ...

میخونم مطالبو ولی آخه اونا افرادی هستن که آزمایششون مثبت شده یا حامله هستن یا اینکه فقط در حد لکه بینی ولی من خونریزی شدید داشتم و فکر کردن قطعاً پریود شدم و کار تمومه بخاطر همین کاری انجام ندادم دستی دستی خودمو بدبخت کردم ،،، آخه دیروز هم زنگ زدم به رویان  و داستانو گفتم گفت اگه لکه بینی نیست داروهاتو قطع کن نوبت مطب بگیر برای ادامه درمان