2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلامت باشی دختر خوب منم مسافرت بودم پریود شدم دکترم روزای زوج مطب هستش دیگه چهارشنبش تعطیل بود شانس ...

جدی خوب پس منم بهش میگم اگه اینطوری شد یا تلفنتو بده یا بگو چی بخورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعد پانکچر ۵تا پروژسترون داد زدم ۵روز بعدشم پری شدم ۲۱رماه پیش حالا نمی دونم این ماهم ۲۱ میشم یا ...

والا من بعد پانکچر با وجود خوردم دافاستون یه دو سه روز دیر تر پریود شدم من دوفاستون ال دی قرصای هورمونی میخورم تا فطع میکنم نهایت ۵ روز بعد پری میاد 

واقعا نامردیه ،دکترا قرار داد دارن با این داروخونه ها دیگه ،عارفی که کلا با همه چی قرار داره کم موند ...

میدونی چرا یادمه؟ آخه داروخونه ایه گفت هزینه داروتون زیاد میشه ها بدم؟پرسیدم چقد میشه گفت دویست و نمیدونم چقد.رقم خوردش یادم نیست. یه بسته هم یخ خشک گرفتم.

ببین آدم کلی هم خرج میکنه ها، اما این مدل پول گرفتنا واقعا آدم رو دلگیر میکنه.

حداقل اینکه تو بخش درمان آدم توقع همچین برخوردایی رو نداره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من تا تخمک کشی فقط خوردم فولیک اسیدم و باید ادامه بدم؟

جنینام تو هر بسته سه تا دارم هشت سلولی دیگه امروز یه بستشو ذوب کردن ببینم از سه تا چندتاش بلاست میشن دیگه خدا میدونه

فولیک اسید رو قطع نکن عزیزم حتما بخور مگه اینکه پودر اینوفولیک بخوری که لازم نباشه تازه دکترم دوز 5 رو میده قبل از انتقال

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
میدونی چرا یادمه؟ آخه داروخونه ایه گفت هزینه داروتون زیاد میشه ها بدم؟پرسیدم چقد میشه گفت دویست و نم ...

دقیقا منم یه یخ گذاشت کنارش امروز یهو شوهرم رفت داروخونه ۲۹ فروردین دارو رو گرفت اس ام اس بانک اومد گفتم ااا حتما امپولم نداشته بعد دیدم با ۱۷ تومن داده واقعا شوکه شدم ،داروخونه ۲۹ فروردین تاییده داره داروخونه تک پاسداران هم همین طور 

جنینام تو هر بسته سه تا دارم هشت سلولی دیگه امروز یه بستشو ذوب کردن ببینم از سه تا چندتاش بلاست میشن ...

۸ سلولی یعنی چی من از کجا بدونم چند سلولی هست جنینام ؟ 

جدی خوب پس منم بهش میگم اگه اینطوری شد یا تلفنتو بده یا بگو چی بخورم 

حتما همینکارو کن حالا خداروشکر این ماه تعطیلی نداره ولی بازم خیالت راحتتره اینجوری

انشاالله که نتیجه ی خوب و خیر داشته باشه برات😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما همینکارو کن حالا خداروشکر این ماه تعطیلی نداره ولی بازم خیالت راحتتره اینجوری انشاالله که نتیج ...

قوربونت عزیزن اخه دکترم فقط دوشنبه و چهارشنبه هاا ابن سیناس البته روزای زوجم عصر مطبش هست که منم مطبش راحتترم بهم نزدیکه ولی خودش میگه همه چیتو بیا همون ابن سینا

میدونی چرا یادمه؟ آخه داروخونه ایه گفت هزینه داروتون زیاد میشه ها بدم؟پرسیدم چقد میشه گفت دویست و نم ...

من که یه بار رفتم عارفی اصا متنفر شدم جلو خودم داروخونه اومد گفت به منشی چرا دارو هاشون از اینجا نمیگیرن تاکید کنید منشی هم گفت باشه دوستمم رفته بود مسیول ازمایشگاه اومده بود به منشی گفته کم میفرستید که منشی بش گفته سقطی زیاد گرفتیم میفرستیم خیالت راحت 😐

۸ سلولی یعنی چی من از کجا بدونم چند سلولی هست جنینام ؟ 

کارت فریز جنین رو بهتون ندادن؟ داخل اون هم تعداد جنین رو میزنه هم گرید جنین هم تعداد سلولاش

مثلا برای من زده 15 تا هشت سلولی a

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی اینکه میگن جنین فریز بهتراز تازس درسته؟

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو