2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم. نمیگم رد دادی،چون حق داری. من و خیلی از دوستامون اینجا همه این چیزایی رو که میگی با گوشت و ...

قربونت عزیزم ممنون که هستید،،، به همسرم گفتم برخوردش...... 

اشک تو چشمم جمع شد گفت میخواد از رویان شکایت کنه که مارو سرکار گذاشتن گفت چرا علمشو ندارن فقط بلدن پول بگیرن و بگن مشکلی نیست و وقتی نتیجه منفی میشه بگن دلیل منفی شدن معلوم نیست و علم پزشکی نمیدونه و....  خلاصه کلی ارومش کردم ولی گفت دیگه من حق ندارم پامو تو رویان یا هر دکتر دیگه ای بزارم گفت از اول که متوجه شدیم بچه دار نمیشیم و درمان ها رو شروع کردیم میدونسته قسمت نیست ما هیچ بچه ای داشته باشیم و الان هم دیگه هیچ درمانی نمیکنیم چون بی فایدست و اول و اخرش مثل تمام این سالها من میام میگم پریود شدم.... 

اخلاقشو میشناسم از من بیشتر خواهان بچه ست گفتم بزارم چند روز بگذره آروم بشه بعد باهاش صحبت کنم

سلام دوستان من پس فردا انتقال دارم ۲تا جنین گرید بی توروخدا دعام کنین از استرس دارم میمیرم یکی بیاد راهنماییم کنه چیکارا کنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
فقط آرامش داشته باش و توکل بخدا، خدا بخواد مثبت میشی

همش میگم نکنه چون گرید بی هست منفی بشه والا امیدم فقط خداست باقرآن خودمو اروم میکنم

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
منم الان هپارین و شیاف سیکلوژیست و پردنیزولون و آسپرین و د3 و سه روز یکبار آمپول پروژسترون مصرف میکن ...

فکر کنم باید بجای هپارین ، جایکزینش آنوکسا بدن. یادآوری کن بهشون.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
دکتر حمدی تو تبریز شکر خدا بار اول

خداروشکر عزیزم انشاالله به سلامتی بغل بگیریش منم این بار جواب نگیرم میرم سراغ ایمنی فک میکنم علت ناباروریم همینه باید این قرص و سرم و استفاده کنم

خداروشکر عزیزم انشاالله به سلامتی بغل بگیریش منم این بار جواب نگیرم میرم سراغ ایمنی فک میکنم علت ناب ...

ممنونم عزیزم انشالله که حتما مثبت میشی و نیازی به بقیه کارا نمیمونه

همش میگم نکنه چون گرید بی هست منفی بشه والا امیدم فقط خداست باقرآن خودمو اروم میکنم

همين تاپيك يه نفر رو دقييييقا يادمه دو سه هفته قبل با همون بي ها مثبت شد چه مثبتي

...
قربونت عزیزم ممنون که هستید،،، به همسرم گفتم برخوردش......  اشک تو چشمم جمع شد گفت میخواد از ر ...

عزیزم حالتو خیلی خوب درک میکنم بازم همون گذر زمان همه چیو درست میکنه از من میشنوی همین ازمایشای ایمنی انعقادی و بده راستی توام بعد انتقال هپارین و میزدی .