2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
نه مرکز جواب رو نمیخواد، میگم بعدا برای سرم اگر لازم داشتی اونجا جواب بتا رو ممکنه لازم باشه یا شای ...

ممنونم عزیزم ، من نمیدونم سرم چیه فکر کنم بابت همین منظورتونو درست متوجه نشدم ،، ممنونم همه رو جواب دادی 

نه ای یو ای ....که منفی بود من دوبار طبیعی باردار شدم هر دو پوچ ....

باز خدارو شکر همین که طبیعی حامله شدی میکرو زودتر جواب میده برات..البته انشاءالله خودت طبیعی حامله بشی نیفتی تو این مسیر عزیزم

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوستان نفسی خبر رایمان داد....من نت نداشتم این مدت...

نفسی835#  انشاله خودت و گل پسرت خوب خوب باشید و صد و بیست سال قلبش سلامت و مملو از عشق بتپه در کنارتون😍

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ب ۶ اصلا تاثیر نداره که تو تهوع..مگه تهوع داری شماهم؟؟

ساراجون چقدر ناراحتم برات عزیزم😫تهوع پدر ادم رو در میاره😫 .....انشاله حالت تهوعت کم و قطع بشه

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
چون مشکل از همسرمه وقتی ببینه من ناراحتم خیلی افسرده میشه.برا همون نمیتونم ناراحتیمو زیاد نشون بدم

پیش شما یه جوری برعکس ما هستید هرچند من خودمم مشکل آنچنانی ندارم ولی فکر کنم اون کسی که خودشو نسبت به همسرش بیشتر مشکل دار میبینه بیشتر اذیت میشه مثلاً من خودم همش میگم ای کاش این بنده خدا که سالمه می رفت با کس دیگه ای ازدواج میکرد و حسرت به دل نمیموند ، خدا به هممون یه نگاهی بندازه قبل از اینکه خیلی دیر بشه

ساراجون چقدر ناراحتم برات عزیزم😫تهوع پدر ادم رو در میاره😫 .....انشاله حالت تهوعت کم و قطع بشه

قربونت برم..اره خیلی ناجوره حالم..روز به روزم دارم بدتر میشم..مرسی عزیزم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
ممنونم عزیزم ، من نمیدونم سرم چیه فکر کنم بابت همین منظورتونو درست متوجه نشدم ،، ممنونم همه رو جواب ...

گلم سرم ivig منظورم هست 

اگر مشکل ایمنی داشته باشی بهت یا پردنیزولون میدن یا سرم یا هر دو 

ولی سرم چون گرون و کمیاب هست به راحتی تایید نمی کنن، فقط میدونم با آزمایش افت بتا، اغلب بهتر تایید میکنن

سلام آنا جان نميدونم منو يادته يانه ازاول اين تاپيك بودم تا خدا خواست بعد ٥بار انتقال جنين و ٥سال ان ...

تبريك ميگم عزيزم انشاالله گل پسرت سلامت باشه 

ميتونم بپرسم چرا روزي سه تا پروژسترون تزريق ميكردين؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه آزمایش بتا برای 5 آذر هستش ، یعنی 17 انتقال ، من 12 انتقال پریود شدم و هرروز هم خونریزیم بیشتر می ...

ان شاالله بزودی بزود ب حق علی اصغر دامنت سبزبشه

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.