2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
زینب جان ممکنه فقط بعلت بالا بودن سن مادر بفرستن سلفری؟ دوستم 38 سالشه جواب ان تی ریسک پایین بود ول ...

آره عزیزم حتی به خاطر مثلا دختر عمو و پسر عمو بودن هم ممکنه بفرستن سلفری 

بهش بگو اصلا اصلا نترسه

عزیزم معلومه صفر مطلق نیست خوشحال باش نوشته با تعداد کم اسپرم با مورفو مناسب پیدا شده واسه میکرو ه ...

واقعا خوشحال باشم میشه باهاش مبکرو کرد ؟ 

جنین خوب تشکیل میشه ؟ 

جون هر کی دوست دارین الکی بهم نگین 

واقعیت رو بهم بگین 😣😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خوشحال باشم میشه باهاش مبکرو کرد ؟  جنین خوب تشکیل میشه ؟  جون هر کی دوست دارین ال ...

عزیزم امید الکی چیه آخه عزیزم طبیعی هم مامان داشتیم با این وضعیت 

اصلا میکرو واسه همین شرایط ها گذاشتن دیگه

اینترنت  باز شد . هورااااا 🥳🥳🥳🥳🥳

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم چی شده؟ چی نوشتن؟  یعنی اون قسمت پر رنگ تر یا سفید تر دیده میشه تو سونو

توی سیکل انتقال هستم تا روز ۱۱ پریودی رحمم هموژن بود،روز ۱۳ سونو دادم گفت اکوژن شده با ضخامت ۷ خواستم بدونم یعنی چی خوبه یا نه از ماما پرسیدم گفت چیزی نیست حالا شنبه هم دوباره باید برم سونو

واییییی سلام بچه ها چقدر خوشحالم دوباره میچتم باهاتون😁😁😁😁😁😁😁🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

سلاممممممم خداروشکراینترنت وصل شد از تنهایی دق مرگ شدم والا،،،،خوبید بچها؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
گلم سونو که حتما باید باشه در مرحله اول هم باید باشه سونو و آزمایش باید باید تو یک روز انجام بشن ا ...

مرسی عزیزم از توضیح کاملت 😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم بعید میدونم مشکلی باشه مهم اثر کردن داروهاست و اینکه ضخامتت خوب بالا بره

ضخامتم خوبه همیشه تقریبا پانکچر هم زود پریود شدم بعدش ضخامتم گفتن خیلی خوبه ولی هایپر شدم نشد انتقال بده

عزیزم یعنی هنوز سه خطی نشده، ولی یادت باشه سه خطی حالت ایده آل هست، نترس گلی اگر اوکی باشه حتما انتق ...

وای ممنون امشب دیگه با خیال راحت میخوابم فک کردم سرطان گرفتم😀😀😀😀

انشاالله نی نی کوچولوت صحیح و سالم و صالح بیاد بغلت 😘😘😘😘😘

عزیزم بعید میدونم مشکلی باشه مهم اثر کردن داروهاست و اینکه ضخامتت خوب بالا بره

سلام عزیزم من سیکلام یا 30 روزه هست یا 33 مشگل تخمکام pcoهست اما احساس میکنم تخمک گذاری دارم روزای 15 سیکلم تخمدانم چپ یا راستم درد میگیره ترشح زیاد دارم مثل سفیده تخم مرغ و یه سری هم از تست های تخمک گذاری استفاده کردم روز 13کمرنگ بود روز 14و 15 دوتا خط پررنگ شد...اما نمیدونم چرا خون قاعدگیم سیاهه؟ و یعنی ممکنه من با اینکه تخمکام pco هستن تخمکگذاری داشته باشم؟؟؟ مرسی مهربون که جوابم بدی🙏❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
توی سیکل انتقال هستم تا روز ۱۱ پریودی رحمم هموژن بود،روز ۱۳ سونو دادم گفت اکوژن شده با ضخامت ۷ خواست ...

سلام عزیرم به سلامتی کدوم دکتر میخواد

واست انتقال بده ؟؟ معتضدی؟؟  اشالله که نتیجه مثبت شه واست

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
اره اینا عالین،  ببین رویان به ما هم اینا رو گفتن که شما دارید استفاده میکنید هم آب‌میوه خانگی ...

اخه میگن کسی که هایپر میشه چون تو لگن و شکم اب جمع میشه اب زیاد خوب نیست نمک بیشتر باید بخورم جذب کنه سه شنبه سونو شدم احتمال هایپری داد

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا