2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046768 بازدید | 684547 پست
سلام عزیزم، منم فردا میخوام برم بادکش آخر هفته ام یه بار برم به امید خدا هفته ی بعدش انتقال دارم امی ...

سلام  گل من  ایشالا که  جواب بگیری  میشه  توضیح بدی  دقیقا  از کی شروع  کردی  و چند تا  بادکش  و تا  کی  یه توضیح  کلی فدات

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بچه ها بتای من ۱۵۹ بوده چطوره به نظرتون باید دو روز دیگه تکرار کنم از رو این میشه فهمید دو قلو هست ی ...

تبریک  میگم  عزیزم  چند تا  انتقال  دادی  و چند روزه 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من روز دوم پری هم بدون دارو ۳ تا فولیکول داشتم .  آخه سیکل رو کنسل کرد. گفت چون اسپرم همسرت خی ...

آهان پس فکر کنم کلا اثر نکرده داروها، یا خیلی ضعیف، چون فقط فولی غالب یکی بوده در اصل

آره حتما طبیعی اقدام کن 

زينب جون اكو قلب رو صدري چقدر گرفت ؟

والا دفعه اول 60 تومن شد با دفترچه 

دفعه دوم رایگان!!!!! تازه فوق تخصص قلب اطفال هم انجام میده، و جالب‌تر اینکه برای همون متخصص تو بیمارستان نیکان اکو رو 300 یا 400 حساب میکنن

برای سن بارداری اگه از روز اول اخرین دوره حساب کنم میشم ۴هفته ایی.اگر بخوام از عمر جنین حساب کنم میش ...

عزیزم در اصل هر دو درست هست به حالتی که با احتساب پریود سن جنین رو عنوان می کنن میگن gestational age، این جوری سن بارداری میشه 40 هفته 

به حالت دوم میگن embryonic Age. یعنی سن جنینی و در این حالت سن بارداری میشه 38 هفته؟ 

ولی رایج‌ تو مطب ها و تمام مراکز بر اساس اولی هست 

واسه ما که انتقال دادیم دقیقش این جوری هست

سن جنین +14+روزهای بعد از انتقال 

سلام دوستان  شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امر ...

عزیزم حتما مصلحتی بوده که این جور شده 

توکل به خدا، ان شاء الله زودی مامان بشی و این برخوردها جبران بشه

سلام دوستان لطف میکنید آدرس دقیق رویان رو برام بفرستید و اینکه چ جاهایی میتونم سوویت یا هتل بگیرم که ...

میدان بنی هاشم، خ حافظ شرقی

23562000

ولی سوئیت مناسب رو خبر ندارم اونجا فقط دیدم تاکسی ها میگن سوئیت