2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
زینبی جان من یه دوست مجازی دارم که از اون موقعی که شوهرم تسه انجام داد یجورایی با هم بودیم تو دنیای ...

سلام عزیزم، چه اتفاق نادری 

گلم داره دوز زیادی از پروژسترون دریافت میکنه، ولی چون سه _چهار تا هستن باید دیگه خود دکتر بهش بگه

یا شوهرش رو بفرسته مطب یا مرکز 

ممنونم از جوابتون. پی آر پی انجام دادم ولی هچینگ نه. ولی این دفعه وقتی منفی شد واقعا داغون شدم فقط آ ...

والا بعید میدونم در این حد آمار مثبتش بالا باشه 

همین جا کلی از دوستان چند بار انتقال باهاش داشتن

من که تا دفتر های آمار چند جا رو مقایسه نکنم نمیتونم قبول کنم

آخه گاهی تبلیغات نامحسوس هم هست

دکتر خوبیه ولی آمارش همون 30_40 درصد بیشتر نمیتونه باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه پریودم که همون چهار روز بعد پانکچرم شروع شد،قرار بوده پریود بعدیم که شروع شد بریم توو سیکل انتقال ...

گلم خون ریزی های وسط سیکل رو حتما باید بری دکتر علتش بررسی بشه

گاهی فیبروم ها میتونه علتش باشه 

نبابا نمونه کجا بود مجبورم خواهر مجبور 😂😂😂نه حالا از شوخی گذشته شوهرمن خیلی شکموع ۱۱۵ کیلو هم هس ...

به نظرم إدم با تقویتی چاق نمیشه، برنج و شیرینی و سرخ کردنی خیلی اثرش بیشتره 

عزیزم حتما وزن شون رو باید پایین بیارن تا کیفیت اسپرم ها بالا بره 

خوبه که میخوره شوهر من همش رو ترازو اه اگه یک کیلو اضافه کنه شام نمیخوره میره کوه... همه کار میکنه ک ...

تارا خیلی خوبه همسرت این جوریه، تشویقش کن دختر گل، تازه باهاش همراهی کن، خیلی کوه رفتن کیف داره😍😍😍😊😊😊😊

سلام دوستان کپسول ژل رویال رو در یخچال نگه دارم؟ وطریقه مصرفش چیه؟ 

سلام عزیزم کپسولش یخچالی نیست، طریقه مصرف رو نمیدونم

ولی خود ژل طبیعی باید تو یخچال باشه و هر صبح ناشتا قد نخود بذاری زیر زبونت تا یواش یواش آب بشه 

سلام عزیزم احتمال خطای آزمایشگاه زیاده، دوباره آز بده  

زینب جون من دارم داروهای پانکچر رو مصرف میکنم . احساس سرماخوردگی و خارش گلو دارم . به نظرت کلداکس مصرف کنم اشکال داره؟ 

واینکه الان شکم رو با روغن سیاهدانه ماساژ بدم یا نه؟