2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684565 پست
بله آزمایش دادم طبق حسابشون ۵هفته ۴روزم هست بتام ۲۵۰ بود ولی ساک حاملگی رو ندیدن یعنی خارج از رحمیه؟

همون بار که بتات کم بود ۲روز بعد تکرار کردی؟

دکترا میگن حتی اگه صفره تکرار شه شاید دیر لانه گزینی کرده

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، خانما میگم یکی از خانما آی وی اف کرده برا تعیین جنسیت، الان 14 روز گذشته و بتاش فکر کنم دیروز ...

چرا باید ۲روز دیگه ازمایش بده

بچه ها خواهشن ازمایشاتونو به موقع و با ۲روز بعد بدین

ببینین احتمال هر چیزی هست

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
الان درد دارم زیر دلم سمت راست گرفته داره کش میاد انگار خونریزی هم دارم البته یه هفته پیشم خونریزی د ...

نه عزیزم چون داروهاتو قطع گردی و فکر میکردی باردار نیستی شاید خونریزی داری با دکترت مشورت کن

من همش سردرد هم  دارم با خودم میگم نکنه خدای نکرده تومور مغزی گرفتم😌😌😌

خدا نکنه عزیزم از بیکاری به خودمون گیر میدیم

منم اوایل سردرد زیاد میشدم اما خوب شد دیگه خداروشکر🌷🌷

بچه ها یکی زین رو صدا کنه 🌷🌷🌷

ممنون عزیزم..قابل باشم.برا همتون دعا میکنم 🌼

عزيزم به سلامتي ان شالله كوچولوتو بغل كني. من خيلي تو اين راه سختي كشيدن براي منم اگر لايقم دعا كن كوچولوم به سلامتي به دنيا بياد و همه باهم لذتشون رو ببريم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
نه عزیزم چون داروهاتو قطع گردی و فکر میکردی باردار نیستی شاید خونریزی داری با دکترت مشورت کن

چه خوب که بهتر شدین. واقعا از بس همش در استراحتم دیکه کآرم شده علایم رو برسی کردن

سلام خانمها برای  بار دوم انتقال اینبار روزی دو تا استرادیول و دو تا استرومارین نوشته 

بعد از عکس رنگی که گفت اوضاع رحم اوکی هست داروهامو نسبت به سری قبل عوض کرده 

زینب جان میتونی بگی با تغییر این داروها والبته هچینگ یعنی شانس رو بالا میبره

نفسی جان انشاللله به سلامتی زایمان کنی. عزیزم تیکرت ۱روز پونده یعنی ۴۰ هفته تمام زایمانته؟ معمولا۳ ...

ممنون عزیزم...تیکرمو دیگه وقتی تاریخم مشخص شد بر اساس تاریخ سزارین گذاشتم...یعنی38هفته و3روز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها یکی زین رو صدا کنه 🌷🌷🌷

من چندروز پیش هم صداش کردم خبری نشد ازش خیلی تو فکرشم..انشاءالله ک بچه مرخص شده و سرش شلوغه بچه داری هست

@زین    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزيزم به سلامتي ان شالله كوچولوتو بغل كني. من خيلي تو اين راه سختي كشيدن براي منم اگر لايقم دعا كن ك ...

ممنون عزیزم انشاءالله خیلی زود تو هم میبینی ب زمان زایمان نزدیک شدی و خیالت راحت میشه🌼

سلام عزیزم چرا گریه وناراحتی؟حتما یه مصلحتی درکار بوده حداقلش اینه که همسرتون با یه پزشک ماهر و کار ...

مرسی عزیزم به خاطر توهینش به همسرم خیلی ناراحت شدم این روزها خودش به اندازه کافی شکننده شده رفته بود برای وقت عمل گفته بود ۳۳۰۰ الان نقد بده وقت عمل بذارم ۴ تومن هم بعدا بیمارستان همسرم‌گفته بود باشه الان‌کارت میکشم گفته بود نه کارتخون نداریم همسرم گفته بود باشه خب کارت به کارت میکنم گفته نه برام مالیات میاد بعد همسرم گفته باشه شما اسمم رو بنویسید من‌تا شب میرسونم پول نقد رو ( ساعت یک و ربع پنج شنبه هم بوده که بانک باز نیست). گفته نه از کجا معلوم راست میگی همسرم گفته آقای دکتر به هرحال ما یه آشناییتی داریم طرف با مامانم کلی سلام علیک و احترام داره مثلا. گفته تو کلاهبرداری و بی ادبی من اصلا دست به تو نمیزنم همسر من ۶ ساله میشناسمش اگه من بگم کثافت دو ساعت لبش رو گاز میگیره چرا حرف بد زدی؟ بعد اینطوری بهش توهین کرده. وصله ای که بهش نمیچسبه بی ادبیه