2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
سلام دوستان لطف میکنید آدرس دقیق رویان رو برام بفرستید و اینکه چ جاهایی میتونم سوویت یا هتل بگیرم که ...

عزیزم تو نت بزنی میاره فک کنم سمت بزرگراه رسالت غربه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

مهلا

آزمایش داد؟ مهلا بود دیگه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون که بلوار کشاورزه .خانم دکتر واسعی منظورته ؟؟ ایا اکوی قلب جنین هم انجام میدن ؟؟؟

بله عزیزم همون دکتر واسعی نمیدونم اکو قلب داره یا نه ولی به نظرم پیشرفته بودسوال کنید

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

خدا را شکر مونا جون عیدی امشبت را از آقا رسول الله گرفتی مبارکت باشه ، ان شاالله بارداری راحت و شیرینی داشته باشی 

بر یوسف گمگشته زهرا صلوات
سلام دوستان کیا آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادن اون جنسی که مد نظرشون بود رو باردار شدن تو رو خدا هر ...

عزیزم من خواهرشوهرم انجام داده ولی هنوز نرفته سونو تعیین جنسیت ولی  ۷۰درصد احتمال داره درست باشه

خدا جونم شکرت...
رو شما تاثير داشت؟

آره منکه مثبت شدم. شماهم استفاده کن به امید خدا مثبت میشی

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

دوستای عزیزم امشب یادتون نره برای منم دعا کنید خیلی محتاج دعاتونم دعا کنید همه بچه ها به سلامت به دنیا بیان بچه منم سالم باشه🌸🌸🌸

خدایا به حق این شب دامن همه دوستای منتظرمونو سبز کن و همه کسایی که منتظر تولد تو راهیشونن به سلامت این دورانو بگذرونن و فارغ بشن🙏🙏🙏

خدا جونم شکرت...
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

مبارک باشه عزیزدلم 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
آره منکه مثبت شدم. شماهم استفاده کن به امید خدا مثبت میشی

مبارك باشه به سلامتي عزيزم

يعني تورسيكل انتقال استفاده كردي يا پانكچر؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
سلام دوستان لطف میکنید آدرس دقیق رویان رو برام بفرستید و اینکه چ جاهایی میتونم سوویت یا هتل بگیرم که ...

سلام دوستم  

تهران، بزرگراه رسالت، انتهای خیابان بنی هاشم شمالی، کوی حافظ

در و دیوار و زمین و هواش هم پر است از برگه ای که روش نوشته سوییت یا اتاق اجاره و....

سلام دوستان  شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امر ...

سلام عزیزم چرا گریه وناراحتی؟حتما یه مصلحتی درکار بوده حداقلش اینه که همسرتون با یه پزشک ماهر و کار بلد عمل میشن(البته من دکتر امید پویان را اصلا نمیشناسم )دکتر ناصر امیر جنتی خیلی پزشک حاذق  و باحوصله ای هستن من و همسرم هرچی سوال داشتیم ایشون باحوصله و درنهایت احترام برامون توضیح میدن ایشون همسر منم عمل کردن ما واقعا ازشون راضی هستیم حالا درسته من تاحالا مثبت نشدم ولی مشکل از ماست ایشون کارشون را به نحو احسنت انجام دادن حالا شما یه بار برید باهاشون ویزیت بشید تا متوجه صحبت من بشی،بله ایشون بیمارستان بهمن هم ویزیت میکنن ولی باز برای اطمینان یه زنگ بزن از بیمارستان بهمن بپرس 

😍😍خدایا شکرت

واییی عزیزمم مبارک باشه خیلی خوشحال میشم هر دفعه میام میبینم تعداد مامانا داره زیاد میشه

مبارکت باشه عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود