2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
نه گلم 20 سیکل اصلا دیر نیست منم 21 سیکل جنین 3 روزه انتقال دادم، ضخامتم دیر بالا رفت

برای من بلاست حساب کرد گفت دوشنبه 4آذرگفت چون قبلش باید بیشتر آمپول بزنم نسبت به سه روزه

راستی زینبی جون اشکال داره این دو هفته ماست بخورم کمی؟ آخه خیلی عادت دارم، نمیدونمم طبع بدنم چیه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
وای منم همش سردم میشه ،آخره شبا هم داغ میشه بدنم  نمیدونم😔😔امروز پنجمین روزه انتقالمه دعا کن ...

انشالله که مثبت بشی عزیزم فقط اروم باش و استرس نداشته باش برای همه منتظرا دعا میکنم حاجت روا بشن ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای من بلاست حساب کرد گفت دوشنبه 4آذرگفت چون قبلش باید بیشتر آمپول بزنم نسبت به سه روزه راستی زینب ...

اتفاقا چون بلاست کردن حوالی روز 20 بهترین حالت هست

عزیزم اگر همیشه بدنت عادت داره به ماست حتما یه کم بخور 

بدن آدم هر وقت شدیدا به چیزی میل داره یعنی نیاز داره

حالا فست فود نه ها🙈🙈🙈🙈

سلام عزیزم خدا رو شکر، خدا رو هزاران مرتبه شکر❤️❤️❤️❤️ خیلی خوشحالمون کردی  ان شاالله به سلامت ...

عزیزدلم زینب مهربونم خیلی دوست دارم همیشه کمکم کردی با صبر و حوصله جواب همه نگرانیهامو دادی خدا حفظت کنه دختر 😍🥰😍🥰😍🥰ایشالله گل پسرتو سالم و سلامت بغل میگیری 🥰🥰🥰🥰نامدار باشه گل پسرت 🤗🤗🤗😘😘😘😘

سلام دوستان 

شما میدونید دکتر جنتی که بیمارستان بهمنه همون دکتر جنتی مرکز ابن سیناس یا نه؟ امروز همسرم رفته بود وقت عمل رو با دکتر پویان فیکس کنه یک رفتار زشتی باهاش کرده بود که هنوز خودمون موندیم توش که چرا؟؟؟؟ اصلا تو شوکیم حالا به هیچ وجه دیگه نمیخوام بریم پیش دکتر پویان دکتر خودمم به جز اونجا فقط بیمارستان بهمن هست باهاش صحبت کردم گفت برید پیش دکتر جنتی بیمارستان بهمن. انقدر گریه کردم که حد نداره دلم خوش بود هفته دیگه عمل هم میشه حالا این وسط این داستان چی بود؟ انتظار این یکی رو دیگه نداشتم 

ای جاااانم عزیزم مبارکت باشه❤❤❤❤❤ انشالله که این نه ماه رو راحت بگذرونی😍😍😍😍😍😍

قربونت برم مهربون ، بهترین گروهی که تو همه زندگیم همراهم بود و بهترین خواهرارو پیدا کردم 🥰🥰🥰🥰سپاس فراوون از همتون ❤️❤️❤️

@تورک_آنا   عزیز خیلی خیلی ازت ممنونم بابت این تاپیک عالی با اعضای عالی ، اینجا همه بهم کمک کردن دلداریم دادن همراهیم کردن علی الخصوص زینب عزیزم 🥰😍😘 الهی خدا حفظتون کنه و همیشه در ارامش باشین 🥰🥰🥰

اتفاقا چون بلاست کردن حوالی روز 20 بهترین حالت هست عزیزم اگر همیشه بدنت عادت داره به ماست حتما یه ک ...

جنینام که سه روزه فریزن ولی اگه خدا بخواد قراره بذارن بلاست بشه

مرسی از راهنماییت زینبی جون❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

الهی الهی الهی شکرررر خیلی‌خوشحال شدم عزیزم قدمش خیر باشه براتون ...از ته دلت دعاکن برای‌همه منتظرااا

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنونم عزیزدلم خیلی باورنکردنیه اره گلم بار اول 🥰🥰🥰🥰🥰

چقدر عالی عزیزم خدارو هزارمرتبه شکر 

منم انتقالم یه ده دوازده روز دیگست بار سوممه برام دعا کن خیلی❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40