2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست

بچه ها توروخدا برام دعا كنيد

الان كه ٥مين باره انتقال دادم ،دفعه ي پيش كه براي اولين بار مثبت شده بودم ،از علايمم سينه درد بودولي پوچ شد بارداريم،

اين دفعه كه ٦روز از انتقالم گذشته ،سينه درد ندارم و فقط سردم ميشه ويا بعضي وقت ها تهوع دارم ولي سينه درد ندارم مثل اون موقع،

نميدونم جي ميشه

بچه ها توروخدا برام دعا كنيد الان كه ٥مين باره انتقال دادم ،دفعه ي پيش كه براي اولين بار مثبت شده ب ...

انشالله كه بارداري

بچه ها ميگن اصلا به علايم نيس

و هربارداري با بارداري بعدي فرق داره

پس نگران نباش عزيزم😊

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین به تو دختر💪💪، ولی سارا به قول زینب جون باید سعی کن کمی از مسئولیتها رو‌بسپری به دیگران،  ...

مرسی نیلا جون ممنونم از راهنماییت

باشه سعیمو میکنم 😘😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من سرچ کردم عسل ضرر تداره. حالا میرم پاستوریزه میگیرم که  خیالم راحت تر باشه. لینک مطلب فارسی: ...

عه؟؟به من موقع انتقال دکتر گفت عسل ،جیگر و ماهی نخور..البته به نظرمنم کمش ضرر نداره.

زینب جون که میگه نمیدونستم و یک کیلو خوردم اوایل بارداری 😆

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
مرسی خواهری ک جواب دادی،عکس دوربین نیس چطوربایدبگیرم؟

ببین این پایین که میخوای پیام بزاری بالای متن ۴ تا آیکون هست اونی که تصویر هست روش میزنی بعد یه کادر میاد تو همینجایی که مینویسی که نوشته اینجا را کلیک کنید شما روش بزن بعد هم تصاویر تو گالری میاد که معمولا عکسی که میخوای بندازی رو صفحه جزئش نیست و یه دوربین هم گوشه صفحه هست رو اون دوربین بزن میتونی عکس بگیری

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم خیلی عالی بوده، نه نگران نباش، یه جورایی با شروع پروژسترون دیگه ضخامت ثابت میشه البته بعد از ...

مرسی عزیزم، راستی پروپرانولول رو پرسیدم ازش بخاطر چی بهم داده گفت روی رحم تاثیر خوبی داره گفت تا آزمایشت مثبت بشه بخور بعدش قطعش کن

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستانی که اوابوست مصرف کردید حتما باید ۴تادرروز استفاده کردتا نتیجه داشته باشه؟ اخه خیلی گرونه روزی ...

من دو تا در روز استفاده میکردم ولی حب واسه نتیجه عالی بهتره ۴ تا در روز باشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
گلم شما چه اصراری داری که تخمک هات بی کیفیتن؟!!! اون کنجد کوچولوها که با زبون بی زبونی میگن کیفیت مت ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانم ان شاء الله همینجور که میگی باشه لطفا دعام کن❤️

👶👶
سلام خانوما تورو خدا اگ هستین کمکم کنید دارم از استرس می میرم  من ۲۹ مهر آی وی اف کردم دوتا جن ...

مهلا جان عزیزم حتما آز بده انشالله که خیره. امروز آز بده ایشالا مثبت بود حتما دوروز دیگه تکرارش کن. ایشالا که بتات بالای 2000 باشه که امروز بری یه جا سونو تا خیالتم راحت شه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم