2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
نه بارداری دوممه...میدونی چیه..اخه سر دخترم تا روز زایمان حالت تهوع داشتم.حتی بعد زایمان میترسیدم غذ ...

سلام عزیزم ان شالله حالت هم بزودی خوب میشه 🙏🏻 درکت میکنم منم هنوز که هنوزه بدون دارو ویار دارم غذا داخل معده نمیمونه خیلی سخته واقعا مواظب خودت باش این روزای سختم میگذره مهم سلامتی خودت فرشته ات هست گلم ❤️🌸

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا نارنگی زیاد نخور...بعضی دکترا باهاش مخالفن اوایل باردا ی...نمدونم چرا...میگن.ی ماده داخلشه خوب ...

مرسی که گفتی عزیزم نمیدونستم 😣

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم ان شالله حالت هم بزودی خوب میشه 🙏🏻 درکت میکنم منم هنوز که هنوزه بدون دارو ویار دارم غذا ...

سلام الهام جون ...ممنون گلم.اره هرروزش هزار روز میگذره برام..ان شاء الله به سلامتی و دل خوش نی نی خوشگلتو بغل بگیری گلم 💖💖

سلام عزیزم..چطوری خوبی در چه حالی؟..پیدات نبود همش ب فکرت بودم . منم ب لطف خدا شمارش معکوسه ..انشاء ...

ای جونم ...عزیزم 🤗😍😍😍😍 دلم قنج رفت براش 👼

ای جونم ...عزیزم 🤗😍😍😍😍 دلم قنج رفت براش 👼

فدات عزیزم😚انشاءالله براخودتم ب خوبی وخوشی بگذره و ب این روزات برسی .میدونم ویار چقد سخته😥من تاکامل خوب شدم ب 5ماهگی رسیدم....

امیدوارم.سیستم بدنت تغییر کرده باشه و خیلی زود تموم بشه تهوعت..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فدات عزیزم😚انشاءالله براخودتم ب خوبی وخوشی بگذره و ب این روزات برسی .میدونم ویار چقد سخته😥من تاکام ...

مرسی عزیزدلم 😍 ممنونم از دعای خیرت...❤❤

سلام عزیزم..چطوری خوبی در چه حالی؟..پیدات نبود همش ب فکرت بودم . منم ب لطف خدا شمارش معکوسه ..انشاء ...

به بههه چیزیییی نمونده فرشته ی نازت رو بغل بگیری ان شالله بخیر خوشی بیاد بغلت 🙏🏻🌹😍

سلام الهام جون ...ممنون گلم.اره هرروزش هزار روز میگذره برام..ان شاء الله به سلامتی و دل خوش نی نی خو ...

تشکر عزیزم ان شالله همه ی دوستان باردار بسلامتی بچه هاشونو بغل بگیرن 🙏🏻🌹

به بههه چیزیییی نمونده فرشته ی نازت رو بغل بگیری ان شالله بخیر خوشی بیاد بغلت 🙏🏻🌹😍

قربونت عزیزم..انشاءالله خودتم خیلی زود تیکرت ب اینجا میرسه😍

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
پنگوووووووول همه اینا ر میدی شوهرت میخوره؟     شوهرت چندکیلوشده؟ پنگوووووووول! مایوم ...

بخدا همرو میدم فقد شبهایی که مهمون باشیم یا بریم بیرون و خونه نباشیم نمی خوره شوهرم ۱۱۵ کیلوع😶

من امروز رفتم سينا فكت از فردا برام شروع ميشه فقط نميدونم   با زدن سينافكت ادم پريود ميشه؟گفت ا ...

سینافکت آمپوله؟ وای یاد قبل پانکچر میفتم مدام تو درمانگاه بودم برای تزریق

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود