2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زرشک و زعفران و آویشن و این چیزا  که باز اگر در حد غذا خورده بشه مهم نیست، ولی مثلا دمنوش زعفر ...

روغن کنجد چطور؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم نمیدونم چرا نمیشم دیگه البته تو اینترنت سرچ کردم انگار بعضی ها بعد پانکچر پری دومشون دیر می ...

بله طبيعيه دومي بعد پانكچر دير مياد ولي زياد نه فوقش ده روز، منم يه هف هش روزي تاخير رو يادمه داشتم

...
@زینبی_بابا     زینبی عزیزم میشه این آزمایشات رو نگاه کنی ببینی دقیقا چی هست؟ و کی میتون ...

عزیزم یک سری آزمایش های ایمنی و انعقادی هست، مهم هاش رو نوشته برات که انجام بدی فقط نمیدونم چه قدر بعد از پانکچر میشه انجام داد، روز خاصی هم از سیکل معمولا نیاز نیست باشه، ولی من میگم ترجیحا به خاطر اینکه موقع تخمک گذاری گلبول های سفید کمی بالا میره نزدیک اون زمان نباشه که کاذب نشون نده، ولی اگر بتونی بپرسی بهتره

هرچی به دکترش گفتم یه دارو بده گفت هیچ دارویی تو این مرحله تجویز نمیشه. خودم سر خود ویتامین ای بهش م ...

عزیزم پس کنارش ویتامین سی 250 بده 

ویتامین ای هم می دونی باید دوز 100 روزانه بدی، و گرنه دوز 400 هفته ایی یک تا دو بار بیشتر نباید مصرف بشه 

سلام عزیزم خوش اومدی، ان شاء الله زودی مامان بشی  عزیزم جنین ها رو یک بار هزینه کلی میگیرین بر ...

ممنونم عزیزم دستت دردنکنه بابت‌اطلاعاتت ...سپاس گذارممم..ان شاالله برام دعاکنید

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام خانم های عزیز و سپاس از استارتر عزیز و همه دوستانی که اطلاعاتشونو در اختیار دیگران قرار میدن . ...

سلام عزیزم بله بودن فقط اسمشون تو ذهنم نیست

حتی طبیبی هم مامان شدن، فقط fsh هم نباید از حد نرمال بالا رفته باشه

وای منم نمیدونم چرا نمیشم دیگه البته تو اینترنت سرچ کردم انگار بعضی ها بعد پانکچر پری دومشون دیر می ...

وای دیدی چه بده اه

اخه من آمپول پروژسترون زدم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
سلام عزیزم بله بودن فقط اسمشون تو ذهنم نیست حتی طبیبی هم مامان شدن، فقط fsh هم نباید از حد نرمال با ...

سلام خوبین زینبی جون چرا دکتر به من آمپول پروژسترون داد۶ البته یادم نیست پرسیدم ازتون یا نه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خواهرا از همتون ممنونم ،مخصوصا زینب جون 😘😘😘همیشه با صبر و حوصله و معلومات بالا ج منو دادی ، به جز ...

عزیزم خیلی خیلی مبارکههههههههه 😍😍😍😍😍😢😢😢😢(اشک شوق) 

ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی عزیزم