2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
عزیزم حتما تشکیل میشه و شما مامان واقعی هستی دیگه اگر بحث باور کردنه منم میگفتم مثبت شم باورم میشه& ...

ان شالله عزیزم
چقدر مراحلش استرس داره

ما که تو اون مرحله اول مثبت شدنش مونده بودیم، فکر میکردیم فقط همونش سخته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی خواهر ممنون بابت وقتی که گذاشتی ...آره آزمایش های هورمونی روکامل انجام دادم که کم کاری تیروئیدر ...

عزیزم چون سقط داشتی احتمالا چسبندگی ایجاد شده و مانع بارداری شده

آزمایش اسپرم واقعا فرق میکنه تو مرکز ناباروری باشه یا آزمایشگاه معمولی 

من همسرم یه بار آزمایشگاه مسعود که خیلی تو تهران معروف هست آزمایش داده بود یه بار هم نور که هر 2 گفتن خیلی خوبه اما روزی که رفتیم ابن سینا تشکیل پرونده و گفتن دوباره آزمایش بده مورفو 1% بود خیلی عجیب بود برامون. بعد یه ماه که ویتامین مصرف کرد دوباره تکرار کرد من فکر میکردم دفعه قبل خطا آزمایشگاهی بوده اما با مصرف ویتامین ها شده بود 2%

ایشالله که همسر شما مشکلی نداره اما من به همه توصیه میکنم آزمایش اسپرم رو تو مرکز ناباروری بدن

خودت هم چون سن ات کم هست اگر فقط تنبلی داشته باشی با داروی محرک شاید جواب بگیری و به میکرو نرسه کارت اگر هم قطعی گفتن چسبندگی داری شاید با درمان اون مشکل ات حل بشه. 

مرسی عزیزم دیروز رفتم دکتر و داروهای پانکچر رو گرفتم پریودمم 3 روزه تاخیر داره چون لکه بینی دارم بعی ...

عزیزم کار خوبی می کنید به خودتون یه فرصت یه ماهه میدید شاید تو آرامش اون یک ماه طبیعی باردار شدید.

ایشالله که بلا ازتون دور باشه و به سلامتی به زودی نی نی تون رو بغل کنید

بچه ها اینجا کسی بوده انتقال جنین داده باشه و بدون هیچ علایمی  آزمایشش مثبت شده باشه؟

عزیزم من از هرکی بعد انتقال مثبت میشه در مورد علائم سوال میکنم اکثرا میگن هیچ علائمی نداشتن

عزیزم من از هرکی بعد انتقال مثبت میشه در مورد علائم سوال میکنم اکثرا میگن هیچ علائمی نداشتن

خدایی راست میگی

خیلی نگرانم

امروز روز ده انتقالمه ولی هیچ حسی ندارم

فقط از روز 4 لکه بینی داشتم تا امروز

بر همین بیشتر نگرانم

اون موقعی که من رفتم برا انتقال قانونا جنینام باید بلاست میبودن ولی توهمون چهار روزه مونده بودن این ...

عزیزم آروم باش و به نی نی هات  آرامش بده.باور کن منم مثل خودت و خیلی از دوستای دیگه تو این چندین سالی که دنبال دوا درمون بودم، خیلی از موارد رو خودم به دکترم گفتم و یادآوری کردم از پزشک عادی گرفته تا ماهر و مرکز درمانی معمولی تا ابن سینا و حتی دکترای معروف(امیر جنتی ، طرازی و...)نمیدونم شاید اونقدر سرشون شلوغه یادشون میره  ...اهمیت نمیدن....  بخدا یه پزشک توی فامیل دارم متخصص زنان وقتی میرم پیشش ، باور کن گاهی خودم یه چیزایی رو بهش گوشزد میکنم ....همه جا آسمون همین رنگه قربونت...باید خودمون تا اونجایی که اطلاع داریم حواسمون باشه .اون چیزایی هم که علمشو نداریم که دیگه بسپریم به خدا.....

خدایی راست میگی خیلی نگرانم امروز روز ده انتقالمه ولی هیچ حسی ندارم فقط از روز 4 لکه بینی داشتم ت ...

آرهه بخدا

من اینقد تو نخ علائم هستم از همه میپرسم ولی اکثرا میگن علائمی نداشتن فکر میکنم چون کلی دارو و هورمون وارد بدن میشه علائم دیرتر از بارداری طبیعی خودشو نشون میده

بچه ها اینجا کسی بوده انتقال جنین داده باشه و بدون هیچ علایمی  آزمایشش مثبت شده باشه؟

اره عزیزم من جز یکمی کمرودل درد داشتن خفیف هیچ علایمی نداشتم و ندارم حساس نباش دنبال علایمم نباش انشالله که الان مامان هستی