2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاثیری هم داره؟ببخشید میتونم بپرسم چند خریدین؟

فکر کنم ۱۵۰ چون همسرم با چندتا مکمل دیگه گرفت دقیق نمیدونم تاثیرشم ... باید ۳ماه بگذره تا مشخص بشه فعلا هیچ

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
والا منم دقیق دقیق نمیدونم  گویا وقتی ب مرحله بلاست برسن دیگه ی جورایی خیال آدم راحتتره ولی قط ...

عزیزم شما پیش کدوم دکتر رفتید با شرایط سنیتون چندتا تخمک داشتین چندتا جنین شد و ذخیرتون چند بود ممنون میشم

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
عزیزم باید 48 ساعت دیگه تکرار بشه، اگر رشدش خوب باشه دیگه نگران نباش 

باشه ممنونم ،،خدا کنه بیشتر بشه عددش

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
آره گلم سه روزه هستن،یعنی شما سه روز پیش پانکچر شدی؟؟  موقع انتقال اگر لازم باشه بلاست می کنن ...

یکشنبه هفته پیش پانکچر شدم 

مرسی عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم آزمایش های کامل قبل از بارداری رو فقط نوشته، و فقط آنتی tpo به ایمنی ربط داره دلیلش هم میدونم ...

تازه من همه ي اينارو دادم آذر ماه پارسال

باز اينارو نوشته چون تاريخش گذشته بود قبليا

من كه دكترم ذوالقدريه

ولي اينو رفتم صارم برام نوشت متخصص نازايي

هرچي هم گفتم ايمني انعقادي هارو بنويس گفت نهه اصلا الان لازم نداري

عزیزم آسپرين هم قطع کن ولی پرد رو کم کم چند وقته پرد داری گلم و با چه دوزی؟ 

پرد‌رو‌حدود دوهفته قبل پانکچر داشتم بعد کم کم قطع شد تا یه هفته بعد انتقال که دوباره شروع کردم، روزی دوتا، زینب جون به نظرت من میتونم این سیکل پشت سرهم انتقال بدم، راستش هم نمی تونم صبر کنم، هم اینکه ضخامتم تو سیکلهای انتقال راحت بالا نمیره، میگم شاید چون این سیکل پشت سر سیکل پانکچرمه ضخامت هنوز خوب باشه

سلام عزیزم، خوش اومدی، گلم اینجا هر کی بلد باشه از هیچ کمکی دریغ نمیکنه عین خونه دوم همه ماست، فقط ن ...

مرسی خواهر ممنون بابت وقتی که گذاشتی ...آره آزمایش های هورمونی روکامل انجام دادم که کم کاری تیروئیدرونشون دادوالانم تنظیم شده بادارو ولی هنوزداروم روبایدادامه بدم...ولی مرکزناباروری نرفتم پیش دکارهصوصی میرفتم مطب شوهرم هم ۲بارآزمایش داده ولی نه تومرکزناباروری مگه فرقشون چی هست آخه هم دکترخودم هم از مشاور تلفنی یه مرکز وهم یه دکتر متخصص دیگه مرد پرسیدم گفتن مشکلی نداره وعالیه فقط من تنبلی دارم وپلی کیستیکم الانم این آخری بهم گفتن که عکس رنگی که انداختم مشکوکه به چسپندگی البته فک کنم  همون چسپندگیه نذاشته باردتربشم آخه هربارم ‌که بدنم به دارو جواب میداد وآی یوآی میکردم نمیشد فک کنم داشته باشم چسپندگیه رو ...الان به دکترهست توشیرازبهترین دکتره وخودش اولین کلینیک ناباروری جنوب کشور رو داره دکترسیروس رستمی ولی مطب هم هست میخوام توی مطب برم پیشش ببینم درمورد عکسم چی میگه ولی مرکزبیش ازحد گرونه مخارج وخود دکتره هم توکلینیک بیماررو نمیبینه تاموقع انتقال...درمورد تست ژنتیک نه نگرفتن ازجنین آخه اصلافک نمیکردم سقط بشه واون روزم خونه بودم که افتادونشد ونمیدونستم اصلاهمچین آزمایشی هست آخه اون موقع خیلی بی تجربه بودم ۲۰سالم بود ازوقتی عضو سایت شدم یه کم بهترشده تجربه هام والبته بیشترش روخودم تجربه کردم

عزیزم واسه تغذیه خیلی به طبعتون بستگی داره،کلا کار عجیب و غریب نباید کرد  برای پانکچر هم اول ب ...

مرسی عزیزم دیروز رفتم دکتر و داروهای پانکچر رو گرفتم پریودمم 3 روزه تاخیر داره چون لکه بینی دارم بعیده خبری باشه و منتظر پریود هستم

همسرم از لحاظ روحی و جسمی تو شرایط خوبی نیست تقریبا سه هفته هست که هر هفته تو مراسم خاکسپاری همکار دوست آشنا داره شرکت می کنه حس کردم افسردگی گرفته 

باهاش حرف زدم اگر آمادگی نداره بزاریم ماه دیگه اونم موافق بود 

به قول شما اینجوری یک ماهم به تخمدانهام بدون دارو استراحت میدم توکل به خدا فقط من ماه دیگه 35 ساله میشم و دوست داشتم قبلش پانکچر بشم توکل به خدا تا ماه دیگه