2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
واییی حتماا خخخ چون از آدمایی که تو زندگی بقیه دخالت می کنن بدم‌میاد ما یه عروس داریم خیلی البته دوس ...

ای جانم قطعا همینطوره 

انشاله همیشه زندگیتون بروفق مراد و سلامتی باشه 

دنیا گلستان میشد اگه آدمها ب کار همدیگه کار نداشتن 

آفرین ب مادرت با این طرز فکر عالی🌷💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم قطعا همینطوره  انشاله همیشه زندگیتون بروفق مراد و سلامتی باشه  دنیا گلستان میشد ...

قوربونت اخه خیلی زندگی شخصیه ما فقط آرزو می کنیم خوشبخت بشن بقیش اصلا ربطی به ما نداره

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
فعلا ۳روط گذشته از آمپولم پری نشدم خدا کنه زودتر بشم  فقط یه سوال دیگه الان اینا ۳روزن دیگه که ...

والا یبار از زینبی جان ک پرسیدم گویا گفت آره وقتی ذوب شدن دو روز توی محیط آزمایشگاه می‌مونن و ب رشدشون ادامه میدن تا بلاست بشن 

شما میخوای بلاست انتقال بدی؟؟ 

والا یبار از زینبی جان ک پرسیدم گویا گفت آره وقتی ذوب شدن دو روز توی محیط آزمایشگاه می‌مونن و ب رشدش ...

من نمی دونم هرطور پزشک صلاح بدونه 

بلاست بهتره؟

نه عزیزم.من.مشکلی نداشتم باخوردنش..شاید کلیه دردت برا چیز دیگه هست..دور از جون عفونتی سنگی چیزی ندار ...

عفونتی نبود فقط خیلی کم خیلی کم خون تو ادرار بود...پس الهی شکر هیچ کدوم با مصرف فرتایل به مشکل نخوردید....پس احتمال این صفر شد😉

فعلا که اموکسی سیلین برای گلوم میخورم..

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من نمی دونم هرطور پزشک صلاح بدونه  بلاست بهتره؟

والا منم دقیق دقیق نمیدونم 

گویا وقتی ب مرحله بلاست برسن دیگه ی جورایی خیال آدم راحتتره ولی قطعیت نداره خیلیا بلاست انتقال دادن نگرفته خیلیا سه روزه انتقال دادن و گرفته 

اما انگار معایبی داره 

تا رسیدن ب مرحله بلاست گویا ی تعدادی رشد نمیکنن و تو محیط رحم بهتر ب رشدشون ادامه میدن 

شما هم واقعا بهتره ب دکترت بسپری 

انشاله ک نتیجه دلخواهتو بگیری 

عفونتی نبود فقط خیلی کم خیلی کم خون تو ادرار بود...پس الهی شکر هیچ کدوم با مصرف فرتایل به مشکل نخورد ...

مریم جان کشت ادرار دادی ک خون دیده  شده؟؟  

عفونتی توی ادرار نداشتی؟؟؟ 

والا منم دقیق دقیق نمیدونم  گویا وقتی ب مرحله بلاست برسن دیگه ی جورایی خیال آدم راحتتره ولی قط ...

اره سعی می کنم دخالت نکنم چون دانشی در این مورو ندارم شما کی انتقال میدین؟

بعد انتقال منفی پردنیزولونرو قطع کردین؟ یا ادامه دادین؟ من استرادیول و پروژسترون و انوکسا رو‌قطع کردم، ولی پرد و اسپرین رو‌نمی دونم، حوصله مطب دکتر رو هم‌ندارم، به نظرتون‌چیکار کنم؟