2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
آره عزیزم درست میگی خیلی اشتباه کردم آخه وقتی لاپاراوهیسترو شدم دکترم گفت حالا که بررسی شدی و خوبی س ...

نمیدونم والا. شاید من چون همسرم خیلی ضعیف بود انقد سریع وارد مرحله میکرو شدیم و هی تکرار کردیم. توکل برخدا. با انرژی جلو برید. با حال خوب. ینی حتی میری واسه شروع سیکل خدایی حال خودتو خوب کن. کتاب خوب بخون مث چهار اثر فلورانس. شک نکن جوابتو از خدا میگیری چون بیشترش بستگی داره به حال خوب. به امید موفقیت تک به تکمون😍🥰❤️

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
وااای نفسی جون قربونت برم تواوج ناراحتی با صدای بلند خندیدم برای معجزه ی تخت😂😂😂خدا از زبونت بشنوه ...

بخدا همین حس خوبی که از تخت عوض کردن بهت دست میده اثر مثبتش رو تو درمان میبینی. نه اینکه بگم تخت معجزه کنه نهههه... حس خوبی که از قلبت بیرون میاد معجزه میکنه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برام دعا کنید تا بتا بالابره .باز سه شنبه دوباره میرم ازمایش امروز حواسم نبود پله های خونه رو تند پا ...

نگران نباش خانومی با ییار چیزی نمیشه ولی سعی کن رعایت کنی. منم تو سونوی قلب پله ها رو از شدت استرس نفهمیدم چطوری رفتم پایین. انشالله بتات چند برابر میشه

سلام.بچه ها تازگی ها شیاف سیکلوژست خریدید؟؟من هرجا میرم نیست تو اکباتان.داروخانه صارمم نداشت.مجبورشد ...

سارا جان من مرداد شیاف گرفتم فکر کنم ده تا دونه داشته باشم خواستی بگو عکسش رو بفرستم برات اگه همین بود برات با پیک بفرستم.تو یخچال هم نگه داشتم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بخدا همین حس خوبی که از تخت عوض کردن بهت دست میده اثر مثبتش رو تو درمان میبینی. نه اینکه بگم تخت معج ...

مزین جون میشه روند درمانت  و داروها و کلا هر چی  رو که جدا جدا نوشته بودی بی زحمت تو یک پیام کلی بنویسی ببینم چی بود ممنون میشم  عزیزم  😘😘 راستی شما سنتون چقد بود و چه مدت ناباروری داشتی گلم ؟ 

سارا جان من مرداد شیاف گرفتم فکر کنم ده تا دونه داشته باشم خواستی بگو عکسش رو بفرستم برات اگه همین ب ...

دستت درد نکنه لیلا جونم.اخه دکتر گفت باید تااخر بارداریت استفاده کنی.گفتم ببینم اگه دیگه واقعا نیست همون ایرانیشو بگیرم همیشه ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام.بچه ها تازگی ها شیاف سیکلوژست خریدید؟؟من هرجا میرم نیست تو اکباتان.داروخانه صارمم نداشت.مجبورشد ...

سارا سلام بهتري؟ ابن سينا داره فكر كنم ي سر بزن،

ساراجون دارم ديوونه ميشم اصلا نميدونم برم پورمطرود لاپارا هيسترو كوتر يا نه؟ خُل شدم از بس فكر كردم😟

...
سارا سلام بهتري؟ ابن سينا داره فكر كنم ي سر بزن، ساراجون دارم ديوونه ميشم اصلا نميدونم برم پورمطرود ...

سلام عزیزم..فردا میرم حتما..باید پیدا کنم.چون لکه بینی هم دارم.به ایرانی اعتباری نیست...

درکت میکنم محیا جان.منم مثل خودت شده بودم.دیگه دلو زدم به دریا و رفتم.منتها من ذخیره م خیلی بالا بود.اخرین بار تو بیمارستان پیامبران نمیدونم چه جوری شده بود ۱۳..ازمایش ذخیرت چند بود اخرین بار؟

نمیدونم والا. شاید من چون همسرم خیلی ضعیف بود انقد سریع وارد مرحله میکرو شدیم و هی تکرار کردیم. توکل ...

بعضی وقتا خودمم تعجب می کنم که چرا انقد وققه افتاده بین درمانمون بااینکه همسرمنم ضعیف بود...اما انشالله دیگه نمی خوام وقتو تلف کنم توکل بخدا،برای پیشنهادتم ممنون عزیزم جدول حل کردن و کتاب خوندنم یکی از تفریحاتمونه با همسرم اتفاقا چهاراثر و شفای زندگی رو دوبار خوندم جملات تاکیدیشم مثلا یه زمانی یادداشت می کردم واقعا همه چی برمی گرده به حال خوب و حس خوب اما گاهی اوقات انقد زندگی سخت میشه که دیگه انگار هیچی اثر نمی کنه 😔

سلام عزیزم..فردا میرم حتما..باید پیدا کنم.چون لکه بینی هم دارم.به ایرانی اعتباری نیست... درکت میکنم ...

3/8 سه و هشت اخه من دارم ديوونه ميشم تو بن بست هستم از طرفي گفت تا اين كار رو نكني باز پانكچر كني همون ميشه😟 از طرفي ميترسم برم،،، موندم وسط،، حالا ديگه حتي برا ميكرو نميتونم برم، مشكل اينجاست كه گفت ذخيره ت اين ميست و گفت تو سيورررر پلي كيستيك هستي اصلا سوزوندن سطحي تخمدان هم فايده نداره بايد حسابي كوتر كنم، وااااي ديگه مُخم نميكشه وااااي خدا نجاتم بده تورو ب خداونديت قسم ميدم به فاطمه ي زهرا قسم ميدم😭

...
3/8 سه و هشت اخه من دارم ديوونه ميشم تو بن بست هستم از طرفي گفت تا اين كار رو نكني باز پانكچر ك ...

رو چه حساب این حرفو زد؟سونوت کرد؟ 

انقدر خودتو اذیت نکن محیا جان 😔