2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
حتما آمپول رو بزن حتی اگه لکه لانه گزینی باشه ، شیاف ها رو هم اصلا کم نکن  الان باید خارش رو ب ...

جدی میگی؟ امپولو بزنم پس امروز ، راستش دوروزه قطع کردم ، الان کلا حالم خوب نیست ، بلند شدم دو قدم رفتم تا اشپزخونه زیر دلم یه جوری تیر کشید نفسم بند اومد 

جدی میگی؟ امپولو بزنم پس امروز ، راستش دوروزه قطع کردم ، الان کلا حالم خوب نیست ، بلند شدم دو قدم رف ...

آره عزیزم ، نباید قطع میکردی 

آمپول جزء دستورت بوده ،  حتما بزن که سطح پروژسترون بره بالا خدایی نکرده نیوفته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی دوستای مهربونم انشالله خدا به هممون کمک کنه من که دیگه بی اراده اشکام میریزه نمی دونم خدا چرا ۸ ...

دردم از یار است و درمان نیز هم

دل فدای او شد و جان نیز هم

امیدوارم به زودی این فندقی که اینهمه نداشتنش آزارت داده بیاد تو دلت بشینه و درمان غصه هات بشه عزیزم. الان هورمونات هم بهم ریخته،جلوی اشکات رو نگیر بذار حسابی سبک شی و بتونی قوی ادامه بدی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
آره عزیزم ، نباید قطع میکردی  آمپول جزء دستورت بوده ،  حتما بزن که سطح پروژسترون بر ...

مامای مطب بهم گفت که چون خارش دست و پا داری و صورتت پوسته پوسته شده امپولو قطع کن به جاش روزی دوتا شیاف استفاده کن ، قبلش یه شیاف بود و یه امپول 

آره واقعا اول کلی گریه کردم بعد رفتم یه دوش گرفتم تو حموم کلی با خودم حرف زدم الان انگاری آروم ترم آ ...

پنگول جان قوی باش هم نبرد 

راه سخت و طولانی در پیش داریم با یک iui جا زدی؟! اصلا iui کار خاصی نیست مثل اقدام طبیعیه منم پارسال دوبار انجام دادم و اگه اطلاعات امسالمو داشتم اصلا وقتو انرژیمو واسه iui تلف نمیکردم بنظرم فقط برای کسایی مفیده که مشکل خاصی ندارن ولی چون نزدیکی منظم در دوره تخمک گذاری ندارن  اقدام طبیعیشون به نتیجه نمیرسه 

یک مسافرت برو و برو تو سیکل پانکچر انشالله انتقال اول به نتیجه برسی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم ناراحت نباش ..ای یو ای مثل اقدام طبیعیه..منم چندبار تجربه کردم..میدونم سخته ولی با غصه خوردن ه ...

مرسی سارا جونم انشالله با دعاهای شما مامانای مهربون  خوشحالم که شماها هستین از ته قلبم همتونو دوس دارم 

آره گلم قطع کن تا پری بیاد ولی فکر کنم یک سیکل استراحت بدی بهتره و بعد میکرو شروع کن

آره زینب جون زنگ زدم مرکزم همین حرف شما رو گفتن که این ماه استراحت کنم باز انشالله ماه بعد برم دکتر ببینم چی میشه توکل بخدا

عزیزم حتما ماه دیگه پیگیر درمان باش اگر خیلی وقته منتظری برو سراغ ای وی اف یا همون میکرو،،، ان شالله ...

آره عزیزم پریود بعدی انشالله میرم و دوباره درمانو شروع می کنم ۹ سال ازدواج کردم ۸ سال که مثلا اقدامیم البته کلا چندبار بیشتر تواین چندسال دکتر نرفتم یعنی اصن پیگیر نبودم انگاری

آره عزیزم پریود بعدی انشالله میرم و دوباره درمانو شروع می کنم ۹ سال ازدواج کردم ۸ سال که مثلا اقدامی ...

بنظرم پشت سرهم پیگیر باش و اصلا تو این مسیر ناامید نشو. این درمان چیزی نیس بگی بذارمش بعدا میرن سراغش چون واسه ما خانوما دیر میشه. پس حتما پشت سرهم پیگیر باش . من 1سال و نیمه تو اقدامم حتی یه ماهم بیکار ننشستم. 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم امیدوارم به زودی این فندقی که اینهمه ندا ...

همیشه با پستات کلی حس خوب بهم میدی لی لا عزیزم الانم که خوندم ناخواگاه احساساتی شدم اشکام ریخت اما با یه حال خوب...انشالله خدا جواب این همه مهربونیتو خیلی خیلی زود بهت بده عزیزم برای دعای قشنگتم ممنونم عزیزدلم آمین.

بنظرم پشت سرهم پیگیر باش و اصلا تو این مسیر ناامید نشو. این درمان چیزی نیس بگی بذارمش بعدا میرن سراغ ...

آره عزیزم درست میگی خیلی اشتباه کردم آخه وقتی لاپاراوهیسترو شدم دکترم گفت حالا که بررسی شدی و خوبی سنتم کمِ برو یکسال طبیعی اقدام کن حتما باردارمیشی و من بجای یک سال اومدم و ۳ سال اقدام کردم و نشد! بعد رفتیم یه اورولوژ که به همسرم گفت عمل کن گفت گاهی حتی عمل واریکوسل برای کسایی هم که کمی ضعیفن خیلی خوب جواب میده و کمک می کنه به طبیعی باردارشدن وگرنه نیازی به عمل نداشت اصن طفلک همسرم ولی به این امید عمل کرد و بعد دکتر گفت ۱ سال زمان می بره تا طبیعی باردار بشی و عمل جواب بده که باز من باردار نشدم! بعدم تو این سالها دوبارم آی یو آی شدم و دیگه ام هیچی،یعنی می خوام بگم بیکار بیکار هم نبودم فقد پشت هم پیگیر نشدم آها همون سال اول که عکس رنگی انداختم باز دکتر گفت بیا چنددوره آمپول و دارو بگیر حتما باردار میشی اما بازم نشدم و یکسالم اونجوری وقتم گذشت که تاالان شد ۸ سال...

پنگول جان قوی باش هم نبرد   راه سخت و طولانی در پیش داریم با یک iui جا زدی؟! اصلا iui کار ...

مرسی تارا جونم آره من انگاری می خواستم تلافیه این ۸ سال رو سر این آی یو آی دربیارم نمی دونم چرا انقد جدی گرفتمش از اولم اشتباه کردم که زیر بار رفتم ولی دیگه توکل بخدا با این همه انرژی و امیدی که شماها بهم دادین انشالله حتما ماه بعد با یه حال خوب شروع می کنم اتفاقا امروز به همسرم گفتم بریم شمال یه چندروزی از این حال و هوا دربیایم سرویس خوابمم عوض کنم خداروچه دیدی شاید تخت جدید برام اومد داشت و باردارشدم و استراحت کردم روش نخندی دیگه من از اونور بوم افتادم فک کنم دارم قاطی می کنم🤔😁هیییی خداجونم قبل از اینکه خل و چل بشیم نی نی یامونو بده بریم قربونت برم😇

پیش کدوم دکتر میری؟ کدوم شهری؟ ببهشید اگه قبلا پرسیدم و یادم رفته.   اگه تهرانی یه سر پیش نصر ...

عزيزم من پيش دكتر ذوالقدري ميرم

٢٦ سالمه

تهرانم

والا يكبار پانكچر شدم پيشش همون يكبارم انتقال كه نشد

حالا دارم ال دي ميخوردم

پريودي بعدي باز سيكل شروع كنه

البته اين ماه هم دارم ميرم خراش انجام بدم

عزيزم من پيش دكتر ذوالقدري ميرم ٢٦ سالمه تهرانم والا يكبار پانكچر شدم پيشش همون يكبارم انتقال كه ...

انشالله نتیجه می گیری اینبار عزیزم الان چنتا دیگه جنین داری که می خوای انتقال بدی انشالله؟