2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
اگر تعداد نی ها کم شده باشه یعنی از همون اول از فریز و نیومده  ولی اگر تعداد نی ها تغییری نکرد ...

تعداد نی توش نبود

فقط تعداد جنین رو نوشتن

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
آزمایش دادین بارداری؟ 

باردار چی من با ۴ انتقال باردارنشدم حالا بعد ۱۶ سال خودبه خود محاله،

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها ممکنه بیبی چک هاله بندازه ازمایش منفی بشه .وقتی بیبی هاله داره بتا تقریبا چنده ؟

پیچک عزیزم چرا بخودت استرس وارد میکنی فردا برو آز بده خیالت راحت بشه گلم مارو هم بایه بتای عالی خوشحال کنی ،خواهر همدرد منتظر خبر خوشیم

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها ممکنه بیبی چک هاله بندازه ازمایش منفی بشه .وقتی بیبی هاله داره بتا تقریبا چنده ؟

عزیزم ازروی بی بی نمیشه بتارومتوجه شد،فقط بایدازمایش داد،اره عزیزم دورازجون همه توبارداریهای شیمیایی این اتفاق میفته،یعنی جنین داشته لانه گزینی میکرده اماارتباطش بارحم قطع میشه وبتاافت میکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
می دونی من به اصرار دکتروهمسرم قبول کردم که آی یو آی بشم یعنی اصلا خودم کوچکترین امیدی نداشتم به خیا ...

میفهمم چه حسی داری، میفهمم که دل آدم با هربار نتیجه منفی میشکنه من حتی وقتهایی که طبیعی هم اقدام میکردیم و پری میشدم دلم میشکست و پیش خودم میگفتم بازم نشد،،،  ان شالله که زودی نتیجه بگیریم همه دارن انرژیشونو صرف بچه بزرگ کردن میکنن ولی ما و امثال ما تمام انرژی و اعصابمونو گذاشتیم سر قضیه باردار شدن، نمیدونم واقعا حکمت خدا چیه فقط امیدوارم به زودی یه نگاهی هم به هممون بندازه و دل ما رو هم شاد کنه

عزیزم ایشالله بچه دار بشی بچه ات بهونه تو بگیره از دست کار راحت شی منم مثل توم جاریام بچه دارن هی از ...

ممنونم عزیزم از لطفت،،  پس شما هم درک میکنید بخدا موندم گناه ما چیه که بچه نداریم تا یکم تو مهمونی ها بشینیم بقیه کار کنن، ان شالله خدا به شما هم به زودی زود نی نی بده

عزیزم شیاف رو مقعدی بذار حتما خیلی بهتره، خصوصا وقتی فعالیت داری اون موارد هم حتما حتما شروع کن رعا ...

ممنونم عزیزم،  شیاف اندومترین برام دادن گفتن واژینال پس اشکال نداره مقعدی بزارم؟؟؟  اتفاقا من خودم همیشه مقعدی راحتترم

ان شاالله همه چی عالیه ولی خیلی زوده برای سونوها تازه شما تیتر دادی  حال نی نی خوبه نترس

رفتم دکتر، سونو کرد، گفت خوبه. اون خونریزی هم اشکال نداره . گفت تا دو سه هفته دیگه، دوباره نبینمت. 

نمیدونم چی بوده، امروز یه عالمه هفته ششی خونریزی ای تو مطب بود 🥴

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم جواب جنین شناس گرفتی؟ چندتا جنین داری و چندتا انتقال میدن؟! منشی فقط دو کلمه حرف میزنه و تمام ...

نه عزیزم دیگه زنگ نزدم چون دوستان اینجا گفتن بهم نمیگن منم امروز تو محل کارم اصلا جای خلوت پیدا نکردم که بخوام زنگ بزنم خلاصه اینکه فردا صبح باید برم ببینم چی میگن و انتقال بدن،، التماس دعا