2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
نه عزيزم دو تا پريود بعد  فرقي نميكنه اونو جنين شناس و دكتر نظر ميدن كه كدوم رو واستون انتقال ...

سلام یعنی بعد دو تا پریود انتقال انجام شد یا داروهای انتقال شروع شد .کلا سیکل انتقال فریز چقدر طول میکشه؟شما چرا فریز انتقال دادین؟.ببخشید که سولاتم زیاده

بچها بازم مثل همیشه منفی شد 

عزیزم ناراحت نباش ..ای یو ای مثل اقدام طبیعیه..منم چندبار تجربه کردم..میدونم سخته ولی با غصه خوردن هیچی درست نمیشه...ان شاء الله به زودی زود خدا بهت دوتا نی نی خوشگل هدیه میکنه 👼👼

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام یعنی بعد دو تا پریود انتقال انجام شد یا داروهای انتقال شروع شد .کلا سیکل انتقال فریز چقدر طول م ...

بستگی به دکتر داره من پانکچر شدم منتظرم پری بشم پری بعدی برم برای انتقال به امید خدا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا رو شکر عزیزم، خیلی خوشحال شدم برات  اصلا اصلا نگران نباش، هر چی بهت گفت انجام بده و بهش شک ...

مرسی عزیزم التماس دعا🙏 از همتون دارم انشاءالله همه بارداریشونو صحیح و سالم طی کنن منم همینطور🙏🙏🙏❤❤❤

خدایا...شکرت😍
سلام خواهرا من باز اومدم الان میگین این مونا باردار بشه بلکه دست از سر گروه برداره هرروز میاد یه چیز ...

مونا جون من که روز سوم انتقال یه مسیر ۱۲ساعته باماشین مسافرت کردم البته بیشتر عقب دراز کشیده بودم ..منم از دیروز زیر دلم تیر میکشه مخصوصا که از دیروز چندبار عصبی شدم سر یه مسئله ای انگار یه چیزی سفت میشه ..امروز خیلی کم نوک سینه هام درد میکنه همش میگم اینجورکه من عصباتی شدم دیگه نمیگیره

زینب جون گلاب به روت الان رفتم دستشویی ،قبلش شیاف گذاشته بودم و دستمال گذاشتم لباس زیرم کثیف نشه ، الان رفتم دستشویی جیش کنم دیدم دستمال روش لک های خیلی کوچیک قهوه ای روشن هست ، من امپولو قطع کردم دارم دوبار در روز شیاف میزارم ، یعنی دارم پریود میشم ؟ خیلی ترسیدم