2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
بچه ها عکس رنگی خیلی درد داره؟ ارزش بیهوش شدن داره؟ من چون قراره بعدش هم برای پانکچر بیهوش شم و تا ح ...

بخدا عکس رنگی درد نداره ولی اگه مشکلی نداشته باشی فرق میکنم من باترس رفتم شبش اصلا نخوابیدم صبح که رفتم هیچی نبود هیچی درد نداشت

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره اثر داره. حتما بذاره

سلام عزیزم،شما کمپرس یخ و تقویتی واسه شوهرت استفاده کردین اثر مثبت داشت؟ما رفتیم ابن سینا شوهرم آز داد همه چیزش خوب بود فقط مورفو ۱ بود،دکتر جنتی گفت تقویتی بخوره و خنک نگهداره،ما ۳ ماه اینکارا رو کردیم،دوباره رفتیم آز داد همه چیزش بدتر شده بود،نمیدونم بخاطر چی بوده،تخلیه یه روز درمیون یا خنک نگه داشتن؟قرص تقویتی که نمیشه اثر منفی بذاره!!گیج شدم نمیدونم از این به بعد چه کار کنم

عزیزم استرادیول که تداخلی نداشت ولی چون ترکیبات فرتیل سی رو نمیدونم برو داروخانه از مسئول فنی بپرس ب ...

ممنون گلم نه تا2هفتهذبایدبخورم همزمان باانتقالم تموم میشه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
والا سعی میکنم هرروز چهار مغز بخورم و آب انار تو خونه میگیرم میخورم و اگر چیزی ذیگه نیازه بهم بگو. م ...

عزیزم خوبه اینا رو رعایت کنی

روزی دو تا سه لیوان شیر یا ماست

6 فنجون میوه

سالاد

غذاهای پر پروتیین مثل ماهیچه گوسفندی، گوشت مرغ و بوقلمون و بلدرچين یا کبک، تخم مرغ محلی

خرما، 4 مغز 

سالاد قبل از غذا، 

برنج در حدود 15 قاشق، نان سبوس دار

مصرف کمتر شیرینی جات مصنوعی و کلا مواد غذایی کارخانه ایی که مواد نگهدارنده دارن

مصرف ماهی هفته ایی دو بار 

مصرف سبزیجات که خوب شسته شدن و... 

گلم من از صبح تا شب همش جدیدا در حال خوردن هستم ولی وزنم رو بالا نمیره این چیزا، چون نمی‌ذارم شدید گرسنه بشم و ولع پیدا کنم، از طرفی هم تمام مواد مغذی به بدن میرسه 

حالا گاهی هم بستنی یا فست فود میخورم یا کمی نوشابه ولی خیلی کم، با اینکه این تیپ غذاهای ناسالم خوشمزه تر هستن ولی جز چاقی الکی سودی ندارن

اگر درد باشه نشانه چیه؟ نه درد خاصی ندارم. نهایتا گاهی یه لحظه بگیره ول کنه

اگر درد شدید یک طرفه باشه و به کتف بزنه و در کنار اینها لک هم باشه و بتا کم بالا بره احتمال خارج رحمی مطرح میشه

وگرنه با بتای شما اگر مشکلی نداری خیلی بعیده، فقط زودتر رفتی سونو

سلام دوستان خدا را شکر انتقال من مثبت شد. تازه آزمایش دادم میشه راهنماییم کنید چیا بخورم که قلب ...

ایشالله بسلامتی بغلش کنی🤩🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

بخدا عکس رنگی درد نداره ولی اگه مشکلی نداشته باشی فرق میکنم من باترس رفتم شبش اصلا نخوابیدم صبح که ر ...

مرسی از راهنماییت دوستم خدا کنه برای من هم درد نداشته باشه. من نمیدونم مشکلی تو رحم یا لوله های رحمی داشته باشم یا نه ولی به خاطر مشکل شوهرم قراره آی وی اف کنیم. من برای معاینه و سونو واژینال هم اصلا درد ندارم فقط برای پاپ اسمیر گرفتن یکم اذیت میشم اون هم خیلی جزئی. فقط خجالت میکشم در حد بنز که به لطف معاینه های مکرر اخیر و نگرانی هایی که خجالت در مقابلش چیزی به حساب نمیاد خجالتم هم ریخته. 

سلام عزیزم شما چند وقته تو اقدام هستین؟  بعد از بررسی کامل دکتر بهتون لتروزول داده، یا نه دیده ...

سلام عزیزم من ماه اولی بود ک میخواستم اقدام کنم ولی چون آزمایش وسونو دادم معلوم شد ومشکل تنبلی دارم وبارداری های قبلم هم دارو استفاده کردم تاباردار شدم دکترم همون اول دارو داد 

بله همه این آزمایش هارو دادم وهمسرم هم ازمایش اسپرم دادن ونرمال بوده عزیزم 

اگ تایپک هامو بخونین مشکل مو میفهمین مشکل من بیشتر ژنتیک هست

دلتنگم برای کسی که مدت هاست بی آن که باشد هر لحظه زندگی اش کرده ام ♾