2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عزیزم اسم داروهات رو بگو چک کنم ببینم تداخل داره یا نه

استرادیول.فرتیل سی باآنتی بیوتیک تداخل داره یا نه(کلاریترومایسین.نولپازا.آموکسی سیلین).اینان عزیزم

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خبر؟ خوبی؟ 

سلام

مرسی

چی بگم والا

از روز ۴ انتقالم همش لکه بینی دارم

روز ۵ که خون ریزی دیدم

فکر نمیکنم دیگه امیدی باشه

امروز روز ۷ انتقالمه ولی اصلا هیچ حس و علایمی ندارم

نه عزیزم آزمایش همسرم خوب بودش منتهی ویتامین ای و سی هم بهش داده بودن بعد از آزمایش دوم دیگه همین دو ...

عزیزم ان شاالله هر چی هست آخرش نتیجه عالی باشه 

دیروز جای شما کلی حرص داشتم می خوردم، خیلی به یاد شما، زین و مازین بودم

الان حالت خوبه؟ 

عزیزم اسم داروهات رو بگو چک کنم ببینم تداخل داره یا نه

دکترم خیلی امیدی نداره به انتقالم2تاجنینم کیفیت متوسطن ضعیف که نیستن آخه

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.
زينب جون من به خاطر خونريزي و جفت پايين روزي دوتا آمپول پروژسترون و دوتا شياف ميزارم  يكشنبه ب ...

عزیزم پرلوتون قوی تر نیست فقط تعداد دفعاتی که امپول میزنی کمتره

احتمالا میخواد دوز پروژسترونت نوسان کمتری داشته باشه

سلام عزیزم خدا رو شکر، با کلی ترس و لرز پیامتو باز کردم😍😍😍😍خدا رو شکر  خدا رو شکر  ب ...

ممنونم جیگر😘😍آره واقعا خوشحالم که لاپرا نکردم واقعا از راهنمایی های توهم واقعا ممنونم. دعا کن تا آخر همینطوری خوب پیش بریم😍

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
عزیزم پرلوتون قوی تر نیست فقط تعداد دفعاتی که امپول میزنی کمتره احتمالا میخواد دوز پروژسترونت نوسان ...

آخه چند تا تايپيك ديشب خوندم خونريزي داشتن تو هفته ١٧ سقط شده من ميترسم دوست دارم بشينم گريه كنم ولي خونه مامانمم نميتونم 😭😭😭

يعني خونريزي با جفت پايين خيلي خطرناكه ؟ 😰

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مرسی چی بگم والا از روز ۴ انتقالم همش لکه بینی دارم روز ۵ که خون ریزی دیدم فکر نمیکنم دیگه ...

منم هیچ علامتی ندارم بهار جون  توکلت به خدا باشه ، ان شاءالله خودش هوامونو داره 💕💕💕

مورفو بین صفر و ۱ یعنی چی برای شوهرم زده ۱  به خدا انقدر رعایت میکنیم  روغن کنجده و ۱۰۰ ...

عزیزم موفولوژی هیچ وقت یهو از 0 نمیشه 10 برای مثال

خیلی کم جواب میده ولی نا امید نشو 

اگر رسیدگی کنی تعداد اسپرم های سالم بیشتر میشه قطعا