2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
باشه مرسی میترسم از سر کلاژ سخت نیس

نه خیلی از بچه ها انجام دادن بابیهوشیه چیزی نمیفهمی...فقط باید دکترباتوجه ب شرابطت تشخیص بده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر .امیدوارم هرچندتایی که انتقال میدی همون برات نی نی بشه.جالبه که بیمارستان آبان قبل از فریز ...

اره اخه یه هزینه جدت برای تعسین جنسیت میگیرن شاید اونو شما ندادین یا اصلا نگفتین

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه عزيزم من تو ١٣هفته ٤ روز رفتم غربالگيري بعدش كه جواب رو بردم باز دكترم تو مطب خودش سونو كرد ...

نه دکترم نگفت برم. تو برگه آزمایش چاپ شده روتین آزمایشگاه انگلیسی  ۱۵ هفته نوشته

خانومی شما هم هماتوم داشتی? چند سی سی بود? جذب شد‌?

منکه از اول بارداری لک و مختصری خونریزی داشتم هیچ سونویی نگفت هماتوم داری..دیگه هفته 12ک.یهویی خونریزی روون داشتم رفتم سونو گفت هماتومه..اندازشو یادم نیس عزیزم. ولی دیگه رفع شد خودش.و بعدش خداروشکر تو سونو ها چیزی نبود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها من روز انتقال که اومدم خونه رفتم دسشویی ببخشید دستمال توالت کمی خونی شد که گفتم احتمال تحریک ...

نه . لک بینی دو روز اول طبیعیه. بعد از اون هم یه عالمه آدم دیدم که با لک مثبت شدن. خیالت راحت. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
چه جالب. مگه نباید اسپرمهای پسر رو جدا کنن و فقط با همونا جنین تشکیل بدن؟ چه جوری بعدش جنسیت رو میفه ...

من که بلد نیستم گفت ۷تا دختر شدن ۳تا پسر قبل از پانکچر گفتن هزینه جدا برای تعیین جنسیت گرفته میشه ۴تا که خودشون پولشو گرفتن بعد گفتن اگه اضافه می خوایین بگین که هزینشو بدین ما ۶تا اضافه گفتیم که شد ۱۰ تا جنین 

۸تا دیگه هم داریم که نمی دونیم چیه اونا فریز شدن

نه دکترم نگفت برم. تو برگه آزمایش چاپ شده روتین آزمایشگاه انگلیسی  ۱۵ هفته نوشته

خب بزن از ماما يا دكترت بپرس اگه گفت بايد بري برو حتما 

من ميگم واسه هماتوم اينو نوشته كه ببينن چقدر شده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
از کجا پیدا میشه آخه 😭😭😭😭

به خدا نميدونم سوال منم هست 

زنگ زدي چي شد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من که بلد نیستم گفت ۷تا دختر شدن ۳تا پسر قبل از پانکچر گفتن هزینه جدا برای تعیین جنسیت گرفته میشه ۴ت ...

به سلامتی عزیزم. انشالله که انتقال اول مثبت شی، بشی مامان ماهک و ماهان 😁😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
به سلامتی عزیزم. انشالله که انتقال اول مثبت شی، بشی مامان ماهک و ماهان 😁😍

خخخ عزیزممم اسمش انتخاب شد 😂😂😂

ایشالااا خدا از دهنت بشنوه امروز اخرین آمپول پروژسترون و میزنم فک کنم ۳،۴ روز بعدش پری بشم درسته؟

پری بعد برم برای انتقال به امید خدا