2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
استراحت میکنم بنظرت با هماتوم سر کلاژم میکنن آمپولمو خونه میزنم دیگه نمیدونم چیکار کنم به دکترم دستر ...

دقيقا كدوم شهري 

ببين نه اصلا نبايد تكون بخوري رفت و آمد الكي واست بد 

اول از جايي كه ميري اطمينان داشته باش كهانجام ميدن بعد برو چون نبايد سر پا باشي 

به خدا اينو نميدونم با هماتوم سركلاژ ميكنن با نه 

مرجان جون هم همينطور بود گفتن با هماتوم سركلاژ نميكنيم حالا نميدونم دليل اونا چيه بوده

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باشه مرسی میترسم از سر کلاژ سخت نیس

نه خيليا انجام ميدن بيهوش ميكنن عزيزم زينب جون هم انجام داد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطب نداره? یا ماما مگه پیش دکترت نیس? واسه من که ماما پیش دکترم هست تو مطب هر چی میگیم به دکتر انتقا ...

اره ولی فقط شنبه و چهارشنبه پیششه ولی خب شمارشو داره زنگ میزنه بهش الان میخوام زنگ بزنم ببینم چی میگن

خدایا...شکرت😍
قربونت عزیزم😚اره وای چقد منتظر این روزا  بودم.الان هم.اشتیاق بغل کردنش دارم ک خیالم راحت شه هم ...

انشاالله زود زود مياد تو بغلت عزيزم ديگه استرسا تموم شد 😍😍😍

فدات عزيزم مررررررسي از دعات انشاالله 😘😘

دقيقا كدوم شهري  ببين نه اصلا نبايد تكون بخوري رفت و آمد الكي واست بد  اول از جايي كه مي ...

منم ترسم از اینه سر کلاژ نکنن با هماتوم من کرجم دکترم تهران یه ساعت و نیم راهشه دکترم گفت مشکلی پیش اومد بیا بیمارستان دی من اونجام

خدایا...شکرت😍
منم ترسم از اینه سر کلاژ نکنن با هماتوم من کرجم دکترم تهران یه ساعت و نیم راهشه دکترم گفت مشکلی پیش ...

خب بزن بيمارستان دي 

فكر كنم صبح اورژانسي عملت كنن كرج كه خوبه فكر كردم خيلي دوري 

منم ترسم از اینه سر کلاژ نکنن با هماتوم من کرجم دکترم تهران یه ساعت و نیم راهشه دکترم گفت مشکلی پیش ...

اول بزن بيمارستان ببين دكترت هست بعد برو

سلام خسته نباشید امروز شوهرم رفت ابن سینا گفت از ۱۰ تا ۳تاش پسر بوده بقیش دختر کیفیت پسرا ۲تا a و ۱ ...

خدارو شکر .امیدوارم هرچندتایی که انتقال میدی همون برات نی نی بشه.جالبه که بیمارستان آبان قبل از فریز به من نگفتن جنسیت چیه ....گفتن موقع انتقال...هر کدومشون بنا به سیستم خودشون جواب میدن و یه جوری به آدم میگن که فکر کنی روند طبیعی همینه.

کاش زینب جون بیاد یه توضیحی بده من خیلی نگرانم

به خدا ترس نداره بيهوشت ميكنن مثل پانكچر هيچي نميفهمي 

کاش زینب جون بیاد یه توضیحی بده من خیلی نگرانم

ببين سريع برو بزن بيمارستان بپرس بعد بيا خبر بده 

نزار وقت تلف بشه 

خب بزن بيمارستان دي  فكر كنم صبح اورژانسي عملت كنن كرج كه خوبه فكر كردم خيلي دوري

نه ولی من هفته هفت که هنوز هماتوم نداشتم رفتم تهران بعدش کمر درد و لک صورتی دیدم البته قطع شد بخاطر همین میترسم امروز باید به همه جا زنگ بزنم تکلیفم روشن شه خیلی میترسم اتفاقی بیوفته😢

خدایا...شکرت😍
سلام خسته نباشید امروز شوهرم رفت ابن سینا گفت از ۱۰ تا ۳تاش پسر بوده بقیش دختر کیفیت پسرا ۲تا a و ۱ ...

چه جالب. مگه نباید اسپرمهای پسر رو جدا کنن و فقط با همونا جنین تشکیل بدن؟ چه جوری بعدش جنسیت رو میفهمن؟

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین