2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045865 بازدید | 684487 پست
چشمممم.اینم دخمل ما.ان شاالله قسمت همه منتظرا شه هروقت شیرش میدم به یاد همتونم @مرجا ...

عزززیززززم ماشالله بهش😍😍🤩🤩💖💖،انشالله همیشه درکنار هم‌شاد‌سلامت باشین، خوشبخت باشین، به جای منم ببوسش حسابی🌸🌸🌸🥰🥰🥰

ااآ پس نرم ؟ اگه از مرکز زنگ زدن بگم نرفتم چیزی نمیگن بنظرت؟چون روزی که دکتر برام آز مینویسه اصولا م ...

اگه خودشون این تاریخ رو اعلام کردن که خب میتونی بری،  لازم نیست بیشتر صبر کنی خودشون میدونن چه زمانی آزمایش رو بنویسند ولی  اگه خودت داری زودتر داری  میری نه 

من فکر کردم خودت داری دو روز زودتر میری برای تست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم اخه چرا انقدر زود پریود شدم روز ۲۱ دوره ام میشه امروز روز ۵ ...

نه عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه.من دقیقا دو هفته بعد از پانکچر پریود شدم.با مرکزتون تماس گرفتین؟حداقل بپرسین چرا این طور شد؟

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
اگه خودشون این تاریخ رو اعلام کردن که خب میتونی بری،  لازم نیست بیشتر صبر کنی خودشون میدونن چه ...

نه دیگه روزیه که دکتر گفته آز بدم فردا دقیقا میشه ۲ هفته بعد از آی یو آی 

آره ۳۴ هفته . ریش تکمیل نشده

اخی 

اشکال نداره. فک نکنم چیز خاصی باشه

نگرانش نباش

ان شالله زودی میاد خونتونو شلوغ میکنه😘🥰😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم سخت نگیر،اونم حتما خواسته بهت احترام بذاره هرچند که به نظر ما دخالت و اجبار و تعیین تکلیف حساب ...

حق با شماست عزیزم الان ما تو شرایط خاصیم و حساس تریم،  خودمم فکر کردم دیدم احتمالا اون بنده خدا هم دیده من گفتم سرکارم خواسته کاری برام انجام داده باشه آخه اونا هم نمیدونن ما مشکل بارداری داریم و الان درگیریم، بلاخره پیش خودشون میگن تو این زمان شادی میگیم بیایم دور هم باشیم اینا نمیان و شاید حق داشته باشن دلخورم بشن،،،  توکل بخدا فقط فردا عملم خوب باشه و تخمک و اسپرم اوکی باشه و جنين هم اوکی باشه باقی مسائل حله، الان که با شما دوستان درددل کردم خیلی سبک شدم و قضیه برام راحت شدش اخه عصری از دست همسرم و صحبتهاش خیلی کفری شده بودم ولی الان ارومم و فقط دعا میکنم فردا همه چی اوکی باشه خیلی دلخوشم با میکرو مادر بشم کلی انتظار و سختی کشیدم تو زندگیم

الان خون قرمز دیدم،فکر کنم پریود شدم اخه چرا انقدر زود پریود شدم روز ۲۱ دوره ام میشه امروز روز ۵ ...

هیچی بهتون ندادن که پریود نشین؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
خب پس دیگه ازمایش رو انجام بده توکل به خدا ان شاءالله مثبته 😍😍😍💕💕💕

وااای خدا از زبونت بشنوه انشالله مامان شدن همه ی منتظرا خیلی خیلی خیلییییی زووووود😍😄

وااای خدا از زبونت بشنوه انشالله مامان شدن همه ی منتظرا خیلی خیلی خیلییییی زووووود😍😄

ازمایشتو بده عزیزم اگه دکترت این روزو تعیین کرده آن شالله که با خبرهای خوب میای و به هممون انرژی میدی

توکل بخدا عزیزم نگران نباش..اونجا تحت نظر هس دیگه...کدوم بیمارستانی؟رسیدگیشون.خوبه؟شیر میتونه بخوره؟

بیمارستان ام ار ای . خوبه رسیدگیشون . ن هنوز

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
حق با شماست عزیزم الان ما تو شرایط خاصیم و حساس تریم،  خودمم فکر کردم دیدم احتمالا اون بنده خدا ...

مشکل اینجاست که آقایون نمیدونن چه جوری مارو آروم کنن. فکر میکنن بهترین حرفارو زدن و تعجب میکنن از عکس العمل ما.خب این تفاوت خانوما با آقایونه. چند روز پیش سفر بودیم صبح رفتم دوش بگیرم برگشتم دیدم همسرم میگه جمع کن همین الان برگردیم تهران،عجیب برافروخته بود، گفتم بنده خدا فلانی تدارک ناهار دیده خودت بهش گفتی میایم خونتون،چی شده مگه؟گفت مامانم اومده گفته گشتیم براتون دعانویس پیدا کردیم واسه بچه!! گفت اینهمه سختی بکش آبرو و اعتبار جمع کن بعد آبروی آدم رو اینجور ببرن! خیلی ناراحت بود از دست مامانش که البته حق هم داشت.دیگه من دیدم خودش خیلی ناراحته هیچی نگفتم اما همون لحظه انگار مردم.دلم خیلی واسش سوخت چون من مشکل دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم