2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
@زینبی_بابا       زینب جون عزیزم میشه جواب سونوی منو ببینی چی میگه؟ کیستم سه ...

چه قدر هم خوش خطه😁😁😁

گلم درسته کیست هموراژیک 3 سانتی تو تخمدان راست داری ولی این سایز بزرگ محسوب نمیشه 

7_8 سانت بزرگ هست

آندومتر هم 10 بود

خط اول هم نتونستم بخونم، تخصصی تو خوندن بدخطی ندارم🙈🙈🙈

چه قدر هم خوش خطه😁😁😁 گلم درسته کیست هموراژیک 3 سانتی تو تخمدان راست داری ولی این سایز بزرگ محسوب ...

همون کیسته مهمه که تونستی بخونی😘

همروزاییک یعنی چی؟؟

یه جا خوندم سه سانت خیلی بزرگه و ممکنه اصلا پریود نشی😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم از طرفی گیر داده اورژانسی برم بیمارستان تا کنترل کنن   ساق پاهام هم ورم دارن چند روزیه  ...

عزیزم حتما امیدوارم بیمارستان رفته باشی چون از دکترم علائم خطر تو سه ماهه دوم بارداری رو پرسیدم یکیش همین ورم پا بود

سر درد 

پاره شدن کیسه آب و ناگهانی خیس شدن

فشار خون 13 روی 9 

اینا رو باید جدی گرفت و سریع رفت بیمارستان 

نصر رو به خاطر اينكه هيچ بررسي و پيشنهاد ديگري جز پانكچر نداشت فعلا دست نگه داشتم به خدا نميتونم بيه ...

محیا جان آز کاریوتایپ بده، اون جوری هم که فکر میکنی نیست 

نمیگم تمام مشکلات ژنتیکی رو میتونه نشون بده ولی خوب طیفی که بررسی میکنه مشکلات ژنتیکی با شیوع بالا هست 

سلام دوستان . من بعد دو تا سقط امروز رفتم ازمایش کاریوتایپ و ترومبوفیلی دادم .  اگه مشکل ما اح ...

سلام عزیزم، اصلا به چیزای بد فکر نکن، مشکلات ژنتیکی منجر به ناباروری خیلی کم هست

یه سری مشکلات هم با pgd قابل بررسی هست

همون کیسته مهمه که تونستی بخونی😘 همروزاییک یعنی چی؟؟ یه جا خوندم سه سانت خیلی بزرگه و ممکنه اصلا ...

نه اون کیست های ساده هست یا فانکشنال که جلوی پریود رو میگیره، حتی اگر دو سانت و نیم باشن

هموراژیک یعنی خون ریزی دهنده، ولی برای کیست یعنی داخل کیست خون تجمع کرده

🙈🙈🙈🙈🙈 بقیه دوستان هم هستن البته فقط تعداد سوال هایی که هر کس میتونه جواب بده فرق داره

ب هر حال حس میکنم شما خیلی احساس همدردی میکنی و مهربونی ک وقت میذاری،،انشالله خیر ببینی ،،همچنین بقیه بچه هایی ک اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه هم میذارن

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
مهلا من هیچوقت فکر نکنم مادر شم اینبارم مامانم خیلی اصرار کرد هی گفت از لحاظ مالی من حمایتتون میکنم ...

عزیزم واسه انتقال عجله نکن بخودت زمان بده بگذار شرایط روحی و بدنت یک مقدار تغییر کنه اگه ازمایشی رو ندادی حتما بده مثل ایمنی انعقادی شاید مشکل کوچیکی پیدا بشه و حلش کنند و دفعه بعد مثبت بشی انشالله

انتقال تخم مرغ شانسی نیست وقتی منفی میشه حتما یک علتی داره بخصوص اگه منفی شدن از یبار بشه دوبار یا سه بار....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم چرا نمی خوای لاپارا بشی؟ فقد برای بررسیه دقیق تر هس وگرنه که کارخاصی انجام نمیشه من حتی همزمان ...

دقیقا حس اعتماد رو خیلی قبول دارم، منم به خودم گفته بودم ممکنه دو بار انتقال بدم، نشه 

بعد تازه لاپرا کنم، بعد میگفتم تازه ممکنه بعد از اون انتقال بدم و... 

ولی قشنگ به حداقل سه تا انتقال و یک عمل فکر کرده بودم، 

یه راه دیگه هم داشتم اول پانکچر بعد لاپرا بعد انتقال

خیلی برام سخت بود انتخاب، ولی دیگه اعتماد کردم

عزیزم حتما امیدوارم بیمارستان رفته باشی چون از دکترم علائم خطر تو سه ماهه دوم بارداری رو پرسیدم یکیش ...

زينب جون يعني سردردداشتيم بريم دكتر تو سه ماه دوم بد ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینب جون امروز تصمیم گرفتم پاشم اشپزی کنم و یه کم اشپزخونه رو مرتب کردم ولی تا فعالیت میکنم دل درد پ ...

عزیزم پشت سر هم فقط نباید بایستی کافیه

درد هم مهم نیست به خاطر پروژسترون هست

خودت هم خسته نکن، همین کافیه

زينب جون يعني سردردداشتيم بريم دكتر تو سه ماه دوم بد ؟

اگر دستگاه فشار خون دارید که حتما فشار بگیر، اگر نرمال بود و سر درد عجیب نبود مهم نیست، منم تو هفته های 16_17 چند بار پیش اومد ولی فشارم نرمال بود

اما اگر سر درد شدید باشه حتما حتما باید دکتر رفت سریع