2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
من اردیبهشت آزمایشگاه بهار دادم تمام آنهایی که نوشت فک کنم یک میلیون و پانصد شد

دکترت عارفی بود چون اونم بهار قبول داره؟ بدونه بیمه؟

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار با بیمه تامین اجتماعی با دکتر عارفی

مرسی عزیزم لطف کردی

(ربّ لاتذرنی فرداً و انت خیر الوارثین) خدایا بخاطر همه معجزات زندگیم سپاسگزارم 👨‍👩‍👧‍👦🙏
متشكرم عزيزم، زينب جنين شناس اونجا فقط يك نفر خانوم كريميان هست يا تيمي كار ميكنن؟ يه سوالم داشتم ا ...

نه گلم کلی دکتر هست تو جنین شناسی

ولی خانم کریمیان اغلب واسه پاسخگویی میاد

گلم تو خود مایع اسپرم تغییر رنگ متمایل به قهوه ایی دیدم، اورولوژیست هم آز اسپرم نوشت، اونجا مشخص شد عفونت هست

علتش هم تنگی مجرای ادراری بود که همسرم عمل سیستوسکوپی کرد و تا دو هفته بعد از عمل سوند بهش وصل بود

بعد تا یک ماه هر روز باید صبح و شب خودش به مدت 20 دقیقه هر دفعه سوند میذاشت تا به مثانه برسه

بعد مجدد یک ماه بعد آز اسپرم داد که بر طرف شده بود

من در حالت عادی نمیتونم توی خونه بند بشم .12 ساله کارمندم و خونه موندن برام خیلی سخته ، مخصوصا اینکه ...

خدا رو شکر که رسمی هستین عالیه 

ولی اگر کار تون سخت نیست هیچ ضرری نداره،راستش بعد از مثبت شدن و لک احتمالی اون قدر آدم مرخصی نیاز پیدا میکنه، که حیفه اون دو هفته سوخت بشه 

در هر صورت هر جوری بیشتر آرامش داری عمل کن 

ان شاالله که مامان بشی

من که کل  وسایل دخترم رو اینترنتی خریدم... خیلیم راضی بودم.. هر چند ممنوعیتم نداشتم برا بیرون ر ...

خیلی هم عالی عزیزم، ان شاء الله همه رو به سلامتی استفاده کنی

آخ آخ مامور پست ما این قدر بد اخلاقه اصلا دوست ندارم حتی ببینمش، خیلی اذیتم میکنه هر سری، منم نهایت از دی جی کالا بخرم چون مامورشون خیلی خوبه ولی کار پستی تا اونجا که میشه فراری ام 🥴🥴🥴😬😬😬

همسرم هم در طول هفته یک جا کار نمیکنه حداقل آدرس اونجا رو بدم

آره نمی دونم با خودم چی فک کردم رفتم اما در کل که دیگه امیدی ندارم بااین عدد😣😥😢

همین دیگه خواهر به جای اینکه لذت ببری، خودتو اذیت کردی 

اشکال نداره، ولی ما هنوزم کلی امیدواریم دعا می کنیم برات

زينب جان دو تا از بيماراي دكتر نصرو كه باهاشون در ارتباطم براي يك با ضخامت 6.7 انتقال داد  براي ...

عزیزم 12.5 که خیلی هم خوب بوده و اوکی

ولی 6.7 خیلی شانس آورده چون تو مقالات هم ننوشته با ضخامت زیر 8 طرف منفی میشه ولی شانسش خیلی میاد پایین

احتمال میدم دیگه ضخامت اون بنده خدا هیچ وقت بیشتر از 6.7 نشده بوده که انتقال داده و شانس هم باهاش یار بوده

ولی خدا رو هزار بار شکر که مامان شدن 😍😍😍😍

نه گلم کلی دکتر هست تو جنین شناسی ولی خانم کریمیان اغلب واسه پاسخگویی میاد گلم تو خود مایع اسپرم ت ...

زينبي تماس گرفتم وقت گرفتم برا آز اس بايد بگم مشكوك ب عفونته؟؟

...
زینب جون یه سوال اونوقت کسانی که مادر گروه خونی منفی پدر مثبت بعد از سقط حتما باید تا ۷۲ ساعت بعد ام ...

عزیزم آمپول رگام خیلی مهمه خصوصا اگر گروه خونی بچه + باشه 

اگر شانسی گروه خون جنین منفی باشه که هیچ مشکلی نداره 

ولی اگر متوجه نشده باشن فکر کنم یه آزمایش هست که اون نشون میده، ولی اطلاعی ندارم درمانش چه جوریه