2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046039 بازدید | 684498 پست
دوتا جفت پايين واسه شما ؟ پرولوتون واسه چيه ؟  آمپول پروژسترون ميزنم يعني از اول آبان قطعش كر ...

وای لیانا جون منم دکترم میخواست چون جفتم رفته بالا دیگه شیاف و برام قطع کنه خودم اومدم خونه تو سونو نگاه کردم دیدم طول سرویکسم شده ۳۰زنگ زدم پرسیدم گفتن فعلا استفاده کنم پرولوتون هم برای جلوگیری از سقط میدن نمیدونم برای من که سرویکسم داره کم میشه تاثیری داره یا نه

خدا جونم شکرت...
دوتا جفت پايين واسه شما ؟ پرولوتون واسه چيه ؟  آمپول پروژسترون ميزنم يعني از اول آبان قطعش كر ...

وای چقدر سخت.ادم همون لحظه شوکه میشه .

آره من هردو پایینه.

نمیدونم چرا اینجوری میچرخن.

اول یکی لولایینگ بود. بعد شد کامل سر راهی .حالا اون یکی شده لولایینگ.

یکیشون دقیقا روی دهانه رحمه  ، اون یکی گفت دو سانت بالاتره.

آره سونو گرافم گفت اگر لک دیدی بخاطر اینه ‌، ک من خدا رو شکر ترشحات عادی ام هم دیگه نیست.

و گفت نگران نباش.فقط خم راست نشو و چیز سنگین بلند نکن.

چون دوقلویی و احتمالا سز هستی ، نرفت بالام ، مشکلی نیست و سز میکنی نهایت .

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دور از جونت مشکلی داشتی بهت پرولوتون دادن؟

نه. هم دو قلویی هم آی وی اف هم قبلا یه سقط.

نمیدونم. دکتر طرازی میده. بجای پروژسترون از هفته ۱۳ فک‌کنم بهم داد.

البته من پروژسترونم رو فک‌کنم ده روزی بود قطع کرده بودم.

پرولوتون همون پروژسترونه ، ولی آزاد سازیش به تدریجه.

دیگه لازم نیست هر روز آدم سوراخ سوراخ بشه ، با فاصله میزنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ببخشید من انقدر فضولم چون شرایطتت تقریبا مشابه منه میپرسم. چند تا جنین تشکیل شد؟ 

نه خواهش میکنم.هرسوالی داشتی بپرس

من ۲۵ تا تخمک داشتم ک هفتا جنین شد

اسپرم ضعیف بود.تعدادش خوب بود اما بی کیفیت

البته مرکز هم جواب درستی به ما نداد.شاید تخمکای من هم نابالغ بودن.

وای لیانا جون منم دکترم میخواست چون جفتم رفته بالا دیگه شیاف و برام قطع کنه خودم اومدم خونه تو سونو ...

خدارو شكر عزيزم جفتت رفته بالا شياف رو بزار آخه فكر نكنم ضرري داشته باشه آدم خيالش راحت تره من از خدامه هروز آمپول پروژسترون بزنم ولي ديگه خونريزي نكنم جفتم بره بالا 

واسه طول سيروكس هم باز دوهفته بعد سونو قبليت يه سونو بده ببين اندازش چند شده 

آهان پس اون آمپول واسه جلوگيري از سقط به من دكترم نداد چيزيم نگفت

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گفت کی بیا؟من این پریود که گذشت روز ۱۶ پریود بعدی باید برم مطب

به منم گفت دومین پریودیت بیا 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
وای چقدر سخت.ادم همون لحظه شوکه میشه . آره من هردو پایینه. نمیدونم چرا اینجوری میچرخن. اول یکی لو ...

اره عزيزم خيلي شوكه شدم خدا كمكمون كنه 

خب خدارو صد هزار مرتبه شكر لك و اينا نداري ماما به من گفت زياد نشسته نباش دراز بكش كه بره بالا 

الان شما كاراي خونه انجام ميدي ؟ 

ما كه سزارين ميشيم به قول شما فرقي نميكنه ولي من از خون ميترسم فقط 

٥آذر غربالگيري دوم بايد برم به نظر شما ميره بالا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه ها فقط بگم چی شد بتون

این واسطه که برای من اهداکننده پیدا کرد فقط ۴ تومن پول دارو برای پانکچر ازم گرفت حالا هرچی سرچ میکنم میبینم حداکثر هزینه  دارو ۲ تومنه🤕چطور دلش اومد اینکارو بکنه

نيلا جون شما فرش انتقال دادي؟

آره عزیزم، با اینکه بعد از پانکچر خیلی درد داشتم ولی دکترم گفت هایپر نشدی و مشکلی هم نیست، و فرش برام انتقال داد، ولی تا یه هفته بعد انتقال هم هنوز درد داشتم تازه یه چند روزیه بهتر شدم

بچه ها فقط بگم چی شد بتون این واسطه که برای من اهداکننده پیدا کرد فقط ۴ تومن پول دارو برای پانکچر ا ...

عزیزم....باید در این مواقع خوب تحقیق کنی و ادم معتمد رو پیداکنی...الانم بهش فکر نکن😚

متاسفانه این واسطه گری شده درامد زایی برای یک عده....نون حلال خور کمتر توش پیدا میشه......

من خودم بشخصه اهدا کننده ها رو میدیدم که میگفتن فقط حدو د 3 تا 3.5 پول بهشون میدن بقیه رو واسطه میگیره😐

راستی بستگی به دارو هم داره ممکنه طرف بیمه نداشته و ازاد گرفته😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،