2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
ممنون زینبی جونم از توضیحاتت❤❤❤  فقط اینکه  اسید فولیک ۵ رو که  از قبل معمولا داریم ...

عجیبه به PRP بعضی دکترها اعتقاد ندارن 

آخه مثل سرم و پرد نیست یا هزینه زیادی نداره و بی ضرر هست

والا راه های کمکی بر اساس شرایط بیمار تجویز میشه 

سرم در صورت وجود مشکل ایمنی تجویز میشه 

B6 برای وقتی Mthfr مشکل داشته باشه به همراه فولیک اسید و اگر درست خاطرم باشه b 12

يه بار ديگه هم يه روزه رفتيم سفر و كلي عكس انداختيم بعد برگشتيم خونمون و الكي گفتيم سفرمون ١٠ روزست ...

عزیزم نمیدونم چرا بغضم گرفت 

شاید یاد دروغ های مصلحتی و کلک های خودمون افتادم 

هر چی بود خیلی حس بدی بود اون همه پیچوندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نميدونم محيا جون ولي حتما يبار برو ويزيت زرناني هرچي سوال داري بپرس با حوصله جواب ميده خيلي نكات ...

دمت گرم به خدا عالی گفتی

فقط خیر ببینی من زورم به محیا نمیرسه، ماهیتابه آنا رو دیدی، خودت از خجالتش بیا بیرون😁😁😁😁

ممنون عزیزم پس اینطوری که گفتی گروهی کار میکنه و شاگرداش و همکاراش هم اونجا هستن و نمیشه دفعه اول خو ...

عزیزم من شنیدم خودش رندوم ویزیت میکنه 

و اگر شاگردهاش نتونستن کاری کنن به خود خیر اندیش ارجاع میدن

والا اگر ذخیره این همه خطا داشت هیچ وقت این همه بهش استناد نمیشد اما عفونت باید درمان بشه، منم همسر ...

متشكرم عزيزم، زينب جنين شناس اونجا فقط يك نفر خانوم كريميان هست يا تيمي كار ميكنن؟

يه سوالم داشتم اينكه عفونت همسرتون چه جوري مشخص شد يعني از كجا فهميدن كه همسرت عفونت داره؟

...
عزيزم من تهران نيستم، بعد از پانكچر كه هايپر شدم البته در هر صورت اين مركز فرش انتقال نميده و فريز م ...

سلام دوست عزيز ميتونم بپرسم ايا پي جي دي اونجا اجباريه؟

...
بله من بعد از دوبار اي وي اف منفي براي بار سوم منتظر پري بودم كه وارد سيكل بشم كه لطف خدا شامل حالم ...

عه وا يعني ميشه جنين كيفيت كافي نداشته باشه و رشد نكنه ولي ادم طبيعي باردار بشه😭 ميتونم بپرسم شما همسرتون شرايطشون چ بود تو آز اس پ رم؟

...