2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من 39سالمه بار پنجم انتقالم هست دکتر نصر ظاهراً بیشتر از دوتا انتقال نمیده ولی یه بار عارفی به ...

دو مرحله اي منظورتون زيفت و ميكرو با همه؟؟؟؟ يعني يه بار تو لوله ميزارن بعد از لقاح ، چند روز بعد تو رحم؟ 

اگه منظورتون زيفته نكنين ،من دوبار اول اينكارو كردم ولي امكان نداره تكرارش كنم داغون شد بدنم

عزیز دلم هممون این لحظه سخت را چشیدم اما خدایی که این مشکل را در وجودمان گذاشته صبرش هم بهمون داده م ...

بله عزیزم 

الان رسیدم خونه 

پیش دکترم بودم

فکر نمیکردم بپرسم ازش که کی برای باردوم میتونم بیام برای انتقال 

ولی گویا پوست کلفت تر از این حرفا شدم

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
منم با جاریام تو یه ساختمون هستم ولی هیچکدام خبر از کارام ندارن

اخه در روز چندبار میان بالا 

و توقع دارن منم برم پایین 

از یه طرف چون باید تا حدودی استراحت باشم مشکوک میشن 

هرچند با همسرم تصمیم گرفتیم این بار سکوت کنیم 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
بله عزیزم  الان رسیدم خونه  پیش دکترم بودم فکر نمیکردم بپرسم ازش که کی برای باردوم میتو ...

سلام عزیزم،تازه متوجه شدم بتات  اومده پایین😞 نمیتونم دلداریت بدم چون میدونم تو دلت چخبره،نمازو قران بخون آروم میشی بهترمیتونی تصمیم بگیری

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
لیانا جون ممنونم عزیزم تا امروز ۸ تا زدم ،۵ تا قبل انتقال و سه تا بعد از انتقال ، گفتم تا ۱۴ انتقال ...

مونا جون من در  این انتقال جنین هایی که  تاحالا دادم  همه مدل استفاده کردم ، هم آمپول به تنهایی و هم شیاف به تنهایی و هم هردوتا 

ایندفعه هم که  دکتر دوتا شیاف هر ۱۲ ساعت یک بار و یک آمپول  پروژسترون هر ۳ روز یکبار داده 

شیاف رو حتما خارجی بگیر و تا یکساعت از جات بلند نشو اصلا هم نگران نباش ماده موثره تو نیم ساعت جذب میشه حالا برای اطمینان تا یک ساعت دراز بکش ، بقیه مواد اضافی و روغن هستند که دفع میشن

اخه در روز چندبار میان بالا  و توقع دارن منم برم پایین  از یه طرف چون باید تا حدودی استر ...

عزیزم اگر میتونی پیش مادرت بمون به بهانه تجدید روحیه ، اگر نه هیچکس بهتر از خودتون نمیدونه چطور انجام بده تا متوجه نشن ، انشالله نی نی که اومد تو دلت همه این روزارو فراموش میکنی 😘

مونا جون من در  این انتقال جنین هایی که  تاحالا دادم  همه مدل استفاده کردم ، هم آمپول ...

مهلای مهربونم خیلی ممنونم از راهنماییت گلم ، شبا موقع خواب استفاده میکنم ، چشم فردا میگردم حتما خارجیشو پیدا میکنم ،با اپلیکاتور استفاده کنم بهتره یا فرقی نداره؟

مهلای مهربونم خیلی ممنونم از راهنماییت گلم ، شبا موقع خواب استفاده میکنم ، چشم فردا میگردم حتما خارج ...

بدون اپلیکاتور خیلی راحته ، خودت راحت میذاری، من خیلی راحتم باهاش 

ایرانی اصلا نگیر خارش و حساسیت میاره  

شیاف سیکلوژست خارجی خوبه 

شاید  باور نکنی  پول  عمل  و انتقال   از جیب  خودم  دادم  نم ...

آفرین ک اینقدر فهمیده و عاقل هستی 

و چ عالی ک در کنار ی مرد فهمیده داری زندگی میکنی 

الهی عمر خوشیهاتون خیلی بلند باشه 

الهی ک خواسته دلت با مصلحت خدا یکی باشه 

از روزهای قشنگ جوونی لذت ببر ک ی روزی بخودت میای ک ای داد بیداد چ زود گذشت 

عزیزم خیلی خوبه ک شاغلی 

حتما روحیت بهتر میشه

حتما حال دلت بهاری میشه

فقط باید بخوای

ب دوستمون گفتم فقط مرگه ک چاره نداره 

از اول شروع کن 

من مطمنم ک ی مادر نمونه میشی 

وقتی چیزی سخت بدست میاد اونقدر واسه آدم عزیز میشه ک فقط خدا میدونه 

خود خدا گفته حتما بعد از هر سختی آسونی هست 

بدون اپلیکاتور خیلی راحته ، خودت راحت میذاری، من خیلی راحتم باهاش  ایرانی اصلا نگیر خارش و حسا ...

ممنونم عزیزم امروز ز زدم ۱۴۹۰ استرادیول خارجی پیدا کنم ۲۰ دقیقه منتظر شدم تا وصل بشه ۳ تا داروخانه معرفی کرد ز زدم هیچکدوم نداشتن 😞ایشالله شیافو پیدا کنم 🥰

لیانا جون ممنونم عزیزم تا امروز ۸ تا زدم ،۵ تا قبل انتقال و سه تا بعد از انتقال ، گفتم تا ۱۴ انتقال ...

عزيزم ركتال بزار فرقي نميكنه بهترم هست بيرون نمياد اصلا عفونتم نميگيري 

زينب جون فقط شياف داشته 

حالا بزار بياد از خودشم سوال كن 

انشاالله مامان شدي عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ممنونم عزیزم امروز ز زدم ۱۴۹۰ استرادیول خارجی پیدا کنم ۲۰ دقیقه منتظر شدم تا وصل بشه ۳ تا داروخانه م ...

عزيزم شياف رو گفتن داروخانه قانون تو ونك بايد داشته باشه قبلش زنگ بزن

داروخانه هاي اطراف بيمارستان دي رو هم برو مخصوصا يه داروخانه هست تو كوچه دوم روبه روي بيمارستان 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام نیلا جون کی میری آزمایش عزیزم؟ @نیلاسمان    

سلام‌عزیزم، پنجشنبه، ولی هر روز نا امید‌تر از دیروزم، نمی دونم‌چرا این طوری شدم، از خدا برام‌آرامش و‌صبر بخواه،🙏🙏🥰🥰 راستشو‌ بخوای این روزا به این‌فکر میکنم که دارم تقاص قضاوتهای نابجام‌رو‌پس میدم، تو اقوام‌خیلی دورمون خانومی بود که بچه دار نمی شد، چند بار باردار شد اما سقط کرد، پیش خودم میگفتم‌ خب چرا هیچ کاری نمی کنه، چرا رعایت نمی کنه و هزار تا چرای دیگه، ولی حالا میبینم وقتی خدا چیزی برای آدم نخواد نمیشه، و تو هم هیچ کاری ازت بر نمی یاد، امیدوارم‌خدا و اون بنده خدا  منو ببخشن😔😔😢😢