2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045713 بازدید | 684480 پست
ببخشید شما مشکلتون چی بود که گفتن pgdانجام بدین؟بارداری پوچ؟

نه عزیزم

من چون دوقلو دختر دارم خواستم یه پسرم داشته باشم 

برای تعیین جنسیت انجام دادم 

از ۶ تخمک ۳تاش جنین با کیفیت شد که هر سه مشکل کروموزوم جنسی داشتن شانس من 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جون خوبی عزیزم نی نیمون خوبه انشاالله زینب جون من از امروز صبح ترشح ابکی داشتم...خیلی ن ...

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه

خودت و فرشته ها خوبین؟ گلم ترشحات تو سه ماهه دوم خیلی زیاد میشه اغلب جای نگرانی نیست ولی زنگ بزن مرکز راهنماییت کنن و نشانه های خطر و بی خطر رو برات بگن

سلام بچه ها ،آدرس این تاپیک رو یکی از مامانای منتظر نی نی سایت بهم داد،،،من روز دهم انتقال جنین هستم ...

سلام عزیزم بله من تقریبا سه چهار روز درد پریودی شدید داشتم و مثبت شدم

زينب جان از رويان چ جوري ميتونم وقت بگيرم؟ پيش كدوم دكتر برم؟ ميخوام برم بگم ك اين نظرات رو دادن راج ...

عزیزم دکتر خودم رو خیلی قبول دارم ولی نمیدونم برای شما چی میگه و چه جور میشه حالا اسم هم دکتر خودم رو میگم هم دو سه نفر دیگه بقیه رو خیلی شناخت ندارم

اورولوژیست هم دکتر سجادی تعریفش رو زیاد شنیدم

اینم شماره رویان هست 23562000 واسه نوبت دهی کلا تلفن گویاست ولی فکر کنم عدد 1 برای ویزیت بود

دکتر زنان، مشایخی(دکتر خودم)، بعد هم دکتر شیوا، ببین یه کم بد اخلاقه ولی خیلی با سواده 

دکتر همسرم صدیقی هست اول با دکتر سجادی بودیم ولی چون صدیقی رئیس بخش ناباروری مردان بود و شنیده بودم خیلی دقیق بررسی میکنه همون اول کار عوض کردیم، ولی خیلی اهل مکمل نیست و اغلب هم به آقایون میگه مشکلتون زیاد نیست ولی در کل خیلی قبولش دارم

عزیزم امیدوارم هر جا میری و انتخاب میکنی بهترین ها برات اتفاق بیفته ولی تخمک اهدایی واسه شما رو خیلی خیلی بعید میدونم قبول کنن

اونها هم مثل نصر میگن تا خودمون پانکچر نکنیم نمیشه چیزی گفت

بعد هم یک روز کامل برای تشکیل پرونده در نظر بگیر و اگر آزمایشات و عکس رنگی و همه چیز کامل باشه درمان رو میگن و دفعات بعد هم که میخوای جواب آزمایش نشون بدی اغلب با همون دکتری که تشکیل پرونده دادی میفرستن

عوض کردن دکتر تو بخش زنان هم اصلا سخت نیست ولی مردان یه کم سخت گیری می کنن

مشکلی نداشتیم هردومون یه دختر ۱۰ ساله دارم برای تعیین جنسیت اینکار و کردیم  به شوهرم فقط مولتی ...

براي شما جنين تشكيل دادن؟ بهتون نگفتن قبل از پي جي دي آزمايش اريكسون انجام بدن رو اسپرم كه شانس پي جي دي بره بالا؟

@زینبی_بابا   عزیزم من دو سه روزه واژنم تیر میکشه زنگ زدم مرکز میگه برو سونو 😫این به نظرت طبی ...

راستش منم گاهی دارم ولی چون مداوم نیست محلش نمیدم

اما شما اگر مداوم هست و می‌ترسی یه سونو برو مشکلی نیست 

نه سه روز بعد پانچر انتقال دادم،یکی دوروز اول لک داشتم بعدش دیگه نداشتم تا امروز که فقط صبح دیدم&nbs ...

عزیزم اثبات نشده ولی همسرم خیلی اون موقع تاکید داشت اگر نت هم دوست دارم برم گوشی روی حالت پرواز باشه و از وای فای خونه با فاصله استفاده کنم، چون فرکانس وای فای در رنج پزشکی هست

سلام عزیزم خدا رو شکر اونم خوبه خودت و فرشته ها خوبین؟ گلم ترشحات تو سه ماهه دوم خیلی زیاد میشه اغل ...

ماهم خوبیم خداروشکر

اخه تا الان تقریبا ترشح نداشتم یدفعه امروز دیدم ترسیدم

باشه عزیزم زنگ میزنم میپرسم😘

راستی زینب جوم..دکتر شیافمو قطع کرده هفته یه امپول پرولوتون ۲۵۰تجویز کرده...پرولوتون نتونستم گیر بیارم غمولایف گرفتم..بنظرت فرقشون چیه؟

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
عزیزم اثبات نشده ولی همسرم خیلی اون موقع تاکید داشت اگر نت هم دوست دارم برم گوشی روی حالت پرواز باشه ...

زینبی جون شما بعد انتقال زیاد از  نت گوشی استفاده نمی کردین ؟ 

آخه من کلا تو اینترنتم و از نت خود گوشی استفاده میکنم ، برای جنین ضرر داره ؟ 

اتفاقا تو خونه هم وای فای هست ولی من به  نت گوشی عادت کردم