2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045868 بازدید | 684487 پست
من خودم چون دوست ندارم نخوردم 😂😂😂😂 بالاخره یه چیزی پیدا شد دوست نداشته باشم بخور گلی ولی زیاده ...

🤣🤣🤣

اره زود زود نميخورم 

مررررسي عزيزم

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی چیکار کردی؟ از دادی؟

آره دیگه منفی شده بجای تیتر هم بتای ساده بوده انگاری! حالا مرکزم گفت چرا اینجوری می کنی صبر کن حداقل روز پریودت برو آزمایش دیگه نمی دونم واقعا تاثیری داره یا نه توکل بخدا

مشکلی نداشتیم هردومون یه دختر ۱۰ ساله دارم برای تعیین جنسیت اینکار و کردیم  به شوهرم فقط مولتی ...

مرسی از جوابت عزیزم.امیدوارم خدا دوتا پسر گل بهت بده.توی ابن سینا میشه تعیین کنی که فرآیند ivf همش با یه دکتر باشه و خودت دکترت رو انتخاب کنی؟

زینب جون با کدوم آزمایش متوجه شدید که همسرت عفونت داره؟

عزیزم همسرم عفونت همیشگی نداشت یک بار اتفاقی دیدم زنگ مایع منی قهوه‌ایی شده، رفت آز اسپرم عادی داد، تو گزارش گلبول سفید زیاد بود و کلا خون زیاد

هیچ وقت هم تو تشخیص اینکه گلبول سفید هست یا اسپرم نابالغ مشکلی نبود

با آنتی بیوتیک افلوساکسین خوب شدن ولی چون تنگی مجرا داشتن عمل سیستوسکوپی درمان قطعی شد چون اون تنگی خیلی مشکلات دیگه براشون درست کرده بود

عزیزم پانکچر و فریز 3400 شد فکر کنم  انتقال 1150 داروهام گونال اف و اچ ام جی، ستروتاید،استراد ...

مرکز دولتی بودی؟ من فکر میکردم بیشتر از این ها بشه. هایپر شدی که جنین هات فریز شدن؟ راهی هست آدم کاری بکنه هایپر نشه؟ من ذخیره تخمدانم بالاست خیلی نگرانم. بعد نمیخوام تو محل کارم بگم به کسی. بعد پانکچر استراحت لازمه؟ مثلا" پنج شنبه عمل شم میتونم شنبه برم سر کار؟ بعد انتقال چطور؟ استراحت نکنم ریسک داره؟ ببخشیدا خیلی سوال می کنم. دوست دارم ابهام های ذهنیم برطرف شه یکم ریلکس تر شم. 

آره دیگه منفی شده بجای تیتر هم بتای ساده بوده انگاری! حالا مرکزم گفت چرا اینجوری می کنی صبر کن حداقل ...

نه عزیزم اون‌آزمایشت تیتره که دادی منتها چون  پایینه میزنه کمتر از یک، معمولا همه تیترها وقتی پایین باشه این‌طوری میزنن، دیگه عدد مشخص نمی زنن، انشالله به موقع آزمایش بدی و‌مثبت باشه

عزیزم همسرم عفونت همیشگی نداشت یک بار اتفاقی دیدم زنگ مایع منی قهوه‌ایی شده، رفت آز اسپرم عادی داد، ...

مرسی عزیزم.زینب جون من یه مشکلی دارم .الان با دکتر طرازی دارم پیش میرم بهم گفته از روز انتقال تا آزمایش بتا باید خونه باشی منم شاغلم و نمیخوام اداره بفهمن.به نظرت اینهمه استراحت لازمه؟

دوستانی که با طرازی درمان داشتن آیا همتون این دو هفته رو استراحت کردین؟

مرکز دولتی بودی؟ من فکر میکردم بیشتر از این ها بشه. هایپر شدی که جنین هات فریز شدن؟ راهی هست آدم کار ...

عزیزم رویان میرم، فکر کنم نیمه خصوصی هست

بله هایپر شدم ولی عوارضش سراغم نیومد چون از روز اول که داروهای تلقیح تخمدان داشتم سفیده تخم مرغ هر روز سه تا میخوردم، بعد از پانکچر هم 7_8 تا و رژیم پر پروتیین داشتم

عزیزم واسه پانکچر که کلا سر کار رفتم، فقط روز پانکچرم تعطیل رسمی بود، شهادت حضرت زهرا، و روز بعدش 22 بهمن باز هم تعطیل بود، که 23 بهمن خیلی عادی رفتم سرکار

هایپر شدن دست من و شما نیست، نهایت باید کاری کنی عوارضش گریبانگیرت نشه

تو سیکل انتقال هم کلا فقط روز انتقال جنین سر کار نرفتم چون هیچ تداخلی نداره با لانه گزینی، همه کار کردم جز چیز سنگین بلند کردن، یه جورایی انگار انتقال ندادم

باز هم سوالی داری بپرس