2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045847 بازدید | 684485 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من چون انتقال اول بودم هیچ کار اضافی برام انجام ندادن، حتی خودم درخواست دادم ولی گفت دفعه اول ...

زینب جون میشه به من یگی حدود هزینه هایی که برای آی وی اف کردی از اول تا بعد انتقال چقدر شد؟ بیشتر قیمت داروها برام مهمه. 

مامان ماهک چ خبر زنگیدی بیمارستان  از جنین هات انشاله خبر خوش رسید؟؟؟

اره الان اتفاقا زنگ زدم گفتن جنین هات عالی دارن پیش میرن فردا زنگ بزن بهت بگیم چون تعیین جنسیت هستش

توکل به خدا

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
ممنون بسارا جون ❤❤لطف کردی عزیزم 😘😘😘

تلفنش هم دادم 

ببین فکر کنم ویزیت اول با خودش خیلی سخت باشه 

اما اینجا ی چیز جالب داره ک دکتر سنتی با تخصص نازایی داره و اینکه همه دکتراش خوب و حاذق از شاگردهای خود خیراندیش هستند 

تلفنش هم دادم  ببین فکر کنم ویزیت اول با خودش خیلی سخت باشه  اما اینجا ی چیز جالب دار ...

ممنون عزیزم پس اینطوری که گفتی گروهی کار میکنه و شاگرداش و همکاراش هم اونجا هستن و نمیشه دفعه اول خودش ویزیت کنه

این بهانه رو برای زمان ای یو ای اوردم  برای دوهفته ای وی اف ک استراحت کردم شبکاری علی بهانه کر ...

دکتر بهت گفت استراحت کنی؟ آخه من از مامانم شنیدم که دکترهای مرکز اون ها زیاد استراحت نمیدن به مریض. دو سه روز اول بعد از انتقال فقط