2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045843 بازدید | 684485 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبلغی دستمون هست که بتونیم بریم سفر  اتفاقا همسرم پیشنهادش داد  من مخالفت کردم&nbs ...

عزيزم من براي اينكه تو دوره اول كسي متوجه نشه گفتم زمين خوردم حتي قرار بود پامو گچ بگيرم الكي😂 كه هم بهانه استراحت داشته باشم هم به كسي اصل ماجرا رو نگم

بچه ها استرادیول خارجی خوردید؟دکتر من خیلی دعوا کرد که چرا ایرانی خوردم ممکنه مال اون باشه منفی شدنم ...

نگران نباش عزیزم  به  من سری پیش استرادیول ایرانی دادن کلی هم دیواره رحمم ضخیم شد 😁😁😁 

والا قدیم نه امیننوسنتز بوده  نه بتا نه سونو نه آزمایش غربالگری  نه آن تی  نه... ...

دقيقا چه راحت بودن الان ما واسه هر مرحله از استرس ميميريم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها استرادیول خارجی خوردید؟دکتر من خیلی دعوا کرد که چرا ایرانی خوردم ممکنه مال اون باشه منفی شدنم ...

عزيزم به ما ايراني دادن

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ابن سینا رفتم  کلا نزدیک ده تومن با آزمایش و سونو و دارو شد  تا الان بالای ۳۰ میلی ...

چقدر زیاد

مطمئن باش که این دفعه مامانی

راستی تو استراحت میکنی یه سره

من دیشب آشپزی کردم

یکم پیاده رفتم،پله هم رفتم

عزيزم به ما ايراني دادن

والا همش دارم خودمو میخورم که چرا انتقالم منفی شد تنها کاری که دکتر گفته بود و نکردم همین بود اونم چون گیرم نیومد

تنها مشکلمم این بود که تخمک نداشتم وگرنه شوهرم سالمه سالم خودم همه چیم سالم😔

چقدر زیاد مطمئن باش که این دفعه مامانی راستی تو استراحت میکنی یه سره من دیشب آشپزی کردم یکم پیاد ...

من یکم استراحت میکنم و یکم هم راه میرم  

کارای خونه و آشپزی رو هم همسرم انجام میده البته خودش نمیذاره 

ولی  ربطی نداره  من خیلی ها رو دیدم که استراحت نکردن و باردار هم شدن 

کلا دو سه روز اول استراحت مهمتره 

من یکم استراحت میکنم و یکم هم راه میرم   کارای خونه و آشپزی رو هم همسرم انجام میده البته خودش ...

از سرکارم این هفته رو مرخصی گرفتم ولی از هفته بعد باید برم

شوهرم یه روز کار کرد صداش دراومد و کلی غر زد،بر همین دیشب فقط یه شام گذاشتم

وگرنه از صبح تا عروب میام خونه مامانم اینا اینجا استراحت میکنم و مامانم بهم میرسه

مشکلت چی بود؟

من که شوهرم سالمه،من اندومتریوز بودم 

والا همش دارم خودمو میخورم که چرا انتقالم منفی شد تنها کاری که دکتر گفته بود و نکردم همین بود اونم چ ...

عزيزم دركت ميكنم ولي اصلا ربطي به قرص نداره 

انشاالله خودت طبيعي باردار بشي همسرت سالمه خدارو شمر 

خودت چرا تخمك نداري ؟ يعني اهدايي گرفتين؟

از سرکارم این هفته رو مرخصی گرفتم ولی از هفته بعد باید برم شوهرم یه روز کار کرد صداش دراومد و کلی غ ...

اشکال نداره عزیزم فقط کارای سنگین انجام نده مشکلی پیش نمیاد 

من هیچ مشکل ندارم همسرم بدشکلی و کم تحرکی اسپرم داره

اشکال نداره عزیزم فقط کارای سنگین انجام نده مشکلی پیش نمیاد  من هیچ مشکل ندارم همسرم بدشکلی و ...

نه فقط همون دیشب یه غذای راحت گذاشتم

اصلا کار نکردم یا خونه تمیز نکردم

فقط همون یه بار بود

به خاطر ظرف شستن کلی غر زد

دیگه سپردم به خدا

خدا خودش حاجتمونو بده