2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
عزیزم امیدوارم همین دعایی که برای روژان جون کردی در حق خودتم به زودی مستجاب شه. آدمای عادی اگه بگن ک ...

ممنون‌گلم خدایش دیگه پیش اون دکتر نرو

خدایش کی دکتر میشه

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها اینجا کسی بوده با جنین گرید c نتیجه دیده باشه

شما كجا كدوم مركز اي وي اف كردين؟ رويان؟ علت سي بودن گريد رو نگفتن بهتون؟ بله با سي هم خيلي مامان بوده اينجا

...
سارا1369#   محیا جون متاسفانه سار ای عزیز ویار بسیار شدید داره فکر کنم کمتر میتونه نت سر بزنه ...

واي مريم جون انشالاه زودتر ويارش برطرف بشه، عزيزم شما اگه باهاش تماس داري ميتوني بخواي ك اگه حالش اجازه بده به پيام من سر بزنه؟

...
عزیزم بی بی چک نزدم کهههه تیتر بتا دادم😩

عزیزم چرا ازمایش دادی باید از تاریخ پریود بگذره حداقل یک روز شما مثل بارداری طبیعی هستی فقط اسپرم شستشو دادن بهتریناش وارد رحم کردن😞😞

خدایا به داده ونداده هات شکر شکر شکر مواظب همه نی نی ها باش خداجون
سلام خوبی.خب چی شد؟چطور بود به نظرت؟

امروز وحشتناك دير كرد يعني شش ساعت معطلي داشتيم تا دكتر از عمل هاش بياد، گفت ب احتمالي مشكل ژنتيكي داري ك ضعيف ميشه بايد آزمايش ژنتيك بدي خودت يعني من، اخه همسرم داده قبلا، ولي اون ازمايش از مظر من بيخوده چون ميدونم ك خيلي از مسائل ژنتيكي رو نشون نميده و فقط ميگه تو چن تا كرومزوم داري، بعدش گفت بايد بياي هيسترو كنم، كه اونم من نفهميدم ك هيسترو چ ربطي به كيفيت تخمك ميتونه داشته باشه و چ كمكي ميتونه به كيفيت تخمك بكنه و بعد از هيسترو گفت اي وي اف ميشي اگر اينبار جنينات گريدشون سي نشد اونوقت ميديمشون پي جي دي يه همچين چيزي ديگه براي بررسي ژنتيكي جنين ها تا اگه سالم بودن انتقال بديم ولي خب اگر بازم سي شدن نميشه دادشون پي جي دي،،، در كل دكتر بسيار با علمي بود ولي من احساس ميكنم كه نميتونم ادامه بدم باهاش چون من قصد ندارم همينجوري بازم برم ميكرو😓 نميتونم واقعا،،،،،

نظرت چيه در مورد نظراتشون؟؟؟؟؟؟

يه سوال

بعدش پور مطرود هم رفتم ايشونم گفت پي سي او سيور شديد هستي و بايد كوتر بشه تخمدانت اونوقت كيفيت تخمك اصلاح ميشه و ميتوني ميكرو كني،،، عاخه من چجوري باور كنم پي سي او هستم درحالي ك ذخيرمم فقط سه و خورده ايه يعني معموليه؟؟؟

@زينبي_بابا

...
خیلی نگرانم میگم نکنه قلبش😭😭😭😭😭😭

عزیزم.حالتومیفهمم..هممون این فکرا رو داشتیم..

ولی مطمئن.باش میری فردا قلب خوشکلشو میبینی بیا برا ماهم تعربف کن😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نفسي جون ميشه پيام بالام رو بخوني نظر بدي؟

محیا جون درباره ژنتیک واینچیزا ک اطلاعاتی ندارم و.نمتونم راهنماییت کنم...ولی درباره pcoمن خودمم بودم..با ذخیره 10وخرده...

اولین بارم برامیکرو ی دکتر رفتم گفت حتما اول کوتر باید کنی.بعد میکرو..ِمنم ترسیدم و دیگه دکترمم عوض کردم😐

اینجایی هم.ک.میکرو  کردم اولش تخمکا درست رشد نمکردن..دکترم.گفت اگه جواب ندی بایدسیکلت کنسل شه و کوتر بشی ک.خداروشکر جواب داد..

ولی میدونی من خیلیا هم دیدم.ک تنبلی داشتن وبا کوتر تخمدان اصلا بعدش خودشون باردارشدن 

ببین سارا هم.تنبلی داشت بعد لاپاراسیکوپی میکروش مثبت شد.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
امروز وحشتناك دير كرد يعني شش ساعت معطلي داشتيم تا دكتر از عمل هاش بياد، گفت ب احتمالي مشكل ژنتيكي د ...

ببین اون روز به من توضیح داد.گفت همه این بررسی ها بخاطر اینه که احتمال مثبت شدن میکرو رو ببره بالا. گفت مثلا بهترین جنین رو میذاریم تو رحمی که آمادگی پذیرش جنین رو نداره.به خاطر همین هیسترو میکنه شرایط رحم رو بررسی میکنه.ببین من پور مطرود رو اصلا نمیشناسم،تحقیق کن شاید داره درست میگه. به هرحال همه این کارا رو بکنی جواب بگیری خیلی بهتره تا هولت بدن سمت اهدایی. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم