2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
عزیزم مگه بیهوش نمیکنن تو بیمارستان من سری قبل داشتم و مشکلی باهاش نداشتم 

نه من دولتی میرم بیهوش نمیکنن به دکترمم گفتم با بیهوشی گفت نمیشه ارزش نداره برای خراش بیهوش کنن😐😐😐

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه بابا به اینا نیست مهم داشتن جنین با کیفیته  ماله من چون تعیین جنسیت هست که سختره معلوم نیست ...

ایشالا که اون چیزی که دوست داشته باشی، برات اتفاق بیوفته و همشون با کیفیت باشن، میگم بعدن میتونن برا منم تعیین جنسیت کنن، یا فقط همون اول بایستی تعیین جنسیت بشن، از خدا میخوام جفتمو کامل بده یه دخترو پسر سالم، صالح و زیبا🙏😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا که اون چیزی که دوست داشته باشی، برات اتفاق بیوفته و همشون با کیفیت باشن، میگم بعدن میتونن برا ...

نمی دونم 

ایشالا یه دوقلو صحیح و سالم دختررو پسر بهت بده عزیزممم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله عزیزم سقط داشتم یبار وگفت سرم لازم نیست تاکیدم داشت ولی ازمایشای ایمنی رو کامل دادم ونظر داد

والا عارفی هم تو سایتش نوشته سقط زیر ده هفته ژنتیکی ۸۰ درصد و این که الان شروع کرده یه سرم دیگه میده نمیدونم چرا خیلی خیلی گیجم زرنانی متخصص ایمنی؟

من ک چیزی به ذهنم نمیرسه 😀ولی تا جنینات درحال رشدن کامل فکراتو بکن هنوز وقت داری😂

باشه عزیزم، دوستمون مهربونه هر چی بگیم گوش میده و قشنگ امشب بهش فکر میکنم، نکنه خدایی نکرده چیزی از قلم افتاده باشه🤭😂😬

عزیزم من روز26 انتقال رفتم و خداروشکر قلبش میزد...اره فردا بری حتما قلبو.میبینی

خیلی نگرانم میگم نکنه قلبش😭😭😭😭😭😭

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
نه نداشتم  اولین بار انتقال داشتم  فقط شیافت و امپول پروژسترون داشتم  نمیدونم  ...

عزیزم انشاالله که مثبتی شما فرش انتقال دادید یا فریز؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم منم ۶ تا جنین تو یه نی دارم ینی بقیه شون خراب میشه اگه دوتا انتقال بدم😐

قرار نیست یه اتفاق واسه یه نفر میفته واسه همه همون اتفاق بیفته عزیزم ، کیفیت جنینا باهم فرق داره ، مثبت باش 🥰❤️